Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O nouă escrocherie în Italia. Carabinierii atrag atenția șoferilor: „Poartă un rucsac și se lansează!”
WhatsApp
O nouă escrocherie în Italia: indivizii se aruncă în fața mașinilor pentru a fi despăgubiți de șoferi. 
O nouă escrocherie în Italia. Carabinierii atrag atenția șoferilor „Poartă un rucsac și se lansează!”

Carabinierii atrag atenția unei noi escrocherii în Italia: „infractorii continuă să pună la punct noi planuri pentru a putea înșela victimele. Noul plan al acestor infractori este acesta: să se arunce în fața unei mașini cu viteză pe străzi pentru a putea obține apoi compensații în numerar. Un truc absurd, dacă ținem cont de riscul pe care infractorii înșiși îl suportă în primul rând”.

2. -imagine fara descriere- (o-noua-escrocherie-in-italia--carabinierii-atrag-atentia-soferilor-poarta-un-rucsac-si-se-lanseaza-2.jpg)

SURSA FOTO: captură video La Stampa

Totuși, în acest modus operandi, care s-a văzut în unele imagini de pe camerele de supraveghere, există și un truc: „protagoniștii în cauză, pentru a amortiza lovitura, poartă un rucsac pe care îl umplu cu ceva material. Și se lansează”.

„A început să plângă”. Român, escrocherie pe șoselele din Italia: Metoda prin care a reușit să le ia bani șoferilor. „Ni s-a părut disperat”

 

Escrocul, dat de gol de camerele de supraveghere


Cu toate acestea, această tehnică a ieșit la iveală datorită unui videoclip care a început să circule pe internet. Potrivit La Stampa, scena a fost filmată de o cameră de supraveghere de la o farmacie din Milano. Se pare că escrocul, înainte de a sări pe șosea, a identificat una dintre potențialele mașini cu care să se ciocnească și apoi a fugit brusc pentru impact.

Deși martorii erau convinși că chiar a fost lovit, mergând chiar să-l salveze împreună cu șoferul vehiculului implicat, realitatea este cu totul alta.

3. -imagine fara descriere- (o-noua-escrocherie-in-italia--carabinierii-atrag-atentia-soferilor-poarta-un-rucsac-si-se-lanseaza-3.jpg)

SURSA FOTO: captură video La Stampa

El a fost cel care a căutat accidentul.

Acum, carabinierii speră ca această operațiune să fie oprită cât mai curând posibil.

„Scuze din ce în ce mai fanteziste”. Cum au reușit trei români din Italia să stoarcă de bani un preot: Escrocherie de 100.000 de euro în parohie

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel