Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O minoră DISPĂRUTĂ în Franţa de ȘASE LUNI, GĂSITĂ în România. Ce au aflat polițiștii
WhatsApp
O tânără de 17 ani, dată dispărută în Franţa, a fost găsită de poliţişti la o razie efectuată în Râmnic pentru combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, fata figura în Franţa ca minor dispărut din luna iunie a acestui an, după ce a plecat de acolo fără să le spună părinţilor, aceştia fiind cei care au anunţat autorităţile franceze.

„Tânăra de 17 ani figurează ca minor dispărut, alertă introdusă de către autorităţile franceze. În fapt aceasta a plecat din Franţa fără acordul părinţilor, aceştia anunţând autorităţile. Momentan tânăra locuieşte împreună cu rudele acesteia, iar pe perioada plecării aceasta nu a fost victima nici unei infracţiuni", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Tot cu ocazia acestei razii, poliţiştii au identificat şi un bărbat de 28 de ani din Ialomiţa, căutat de autorităţile italiene pentru a participa la o procedură judiciară.

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea, alături de jandarmi şi poliţişti locali, au efectuat miercuri o razie în partea de sud a oraşului Râmnicu Vâlcea, în total, în urma acestei acţiuni, fiind legitimate 87 de persoane care au fost introduse în baza de date a Poliţiei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel