Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O mamă bolnavă își caută unicul fiu, plecat de 14 ani în Spania. „L-ați văzut pe Valentin?“
WhatsApp
O româncă grav bolnavă își caută fiul plecat în Spania cu aproape 14 ani în urmă. De când bărbatul a plecat din România, mama sa spune că nu mai știe nimic de el.

Femeia a fost de curând internată în spital. Însoțitoarea unei alte paciente, Iuliana, colegă de salon cu aceasta, vrea să o ajute pe bătrână să își găsească fiul. Ea a postat un mesaj pe mai multe grupuri de socializare, în încercarea de a găsi pe cineva care ar putea oferi o infrmație cu privire la locul unde s-ar putea afla  Valentín Gâjgău.

„Persoana din fotografie se numește Gâjgāu Valentín (nu cunosc personal), întâmplarea face cā i-am cunoscut mamá în spital. Tanti Florica, o femeile în vârstā, bolnavā, de la țarā (multe ar fi de povestit și foarte trist). Valentin, singurul ei copil a plecat în Spania în 12 Septembrie 2006. De atunci nu a avut nicio veste și niciun telefon.

În țarā a fost la poliție și a depus denunt, cei de acolo au spus cā vor face ce pot (mori matale pânā îl gāsim noi, āstă a fost rāspunsul).Fiind singurā în spital am intrat cu dânsa de povești (eu eram de însoțitor al mamei mele) și i-am cerut permisul sā public fotografía și anunțul. Dacā știți, cunoașteți, vā rog scrieți-mi!

Multe sunteți mame și poate înțelegeți durerea, neputința și dorința de a-și revedea unicul copil înainte sā moarā (nu este pe moarte tanti, dar nu este deloc bine)! Îmi cer scuze pentru deranj și mulțumesc anticipat, dacā știți, cunoașteți, vā rog scrieți-mi!“, scrie Iuliana Caciulita pe mai multe gruprui de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel