Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O mamă a stârnit revolta internauților: „Fiului meu nu-i place gustul apei și îi dau doar băuturi energizante”
WhatsApp
O mamă din Australia a atras criticile urmăritorilor săi de pe TikTok, după ce a dezvăluit să susține alegerea fiului ei de a bea doar băuturi energizante. 
O mamă a stârnit revolta internauților - Fiului meu nu-i place gustul apei și îi dau doar băuturi energizante

În vacanțe, băiatul de 18 ani joacă jocuri video în camera lui și, după cum a dezvăluit mama sa, „nu-i place gustul apei plate”. Pentru a rezolva problema, femeia din Australia a adoptat o idee creativă.

De fapt, mama povestește urmăritorilor săi de pe TikTok că a achiziționat un dozator de apă, pe care l-a umplut cu o populara băutură energetică. Apoi a pus dozatorul în camera fiului ei ca să-i fie la îndemână.

„Așa îl țin hidratat pe fiul meu jucător”, a spus mama în videoclipul postat pe TikTok. Problema este că "e atât de agitat încât nu-i place gustul apei obișnuite. Dar am găsit o altă soluție: dozator de apă și băutura energizantă”

Imaginile o arată pe femeie înconjurată de peste 35 de sticle de băutură energizantă, pe care le golește în dozatorul de apă. În videoclip, femeia spune că respectiva băutură energizantă este „greu de găsit” în Australia, dar a reușit să se aprovizioneze bine pentru sărbători.

„În vacanțe, nici nu trebuie să iasă din cameră sa pentru a-și lua ceva de băut”, a conchis mama. În videoclipul de pe TikTok, se vede cum fiul său, fără să-și ia ochii de la ecran, își umple o cană cu băutura din dozator.

 

 „Îi place. Sunt atât de mândră”

 

Videoclipul acestei soluții neobișnuite a stârnit îngrijorare în rândul internauților cu privire la sănătatea băiatului.

În ciuda controversei, videoclipul a înregistrat peste 8,9 milioane de vizualizări pe TikTok, mulți împărtășind opinii contradictorii. Unii au sugerat alternative mai sănătoase, în timp ce alții și-au exprimat neîncrederea față de refuzul băiatului de a bea apă.

Într-un al doilea videoclip, mama a înlocuit băutura energizantă cu apă. Decizia a fost aplaudată de comentatori, demonstrând că, în ciuda alegerilor discutabile, sănătatea fiului ei a fost în centrul preocupărilor sale.

Un final fericit: fiul, acum hidratat cu apă în loc de băuturi energizante, pare să aprecieze noua rutină. „Îi place. Sunt atât de mândră”, a conchis mama.

 

@big.johns How I keep my son hydrated! @The Retail Correction ♬ Guess I Did It - Blondumb

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel