Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O italiancă a început să ia la bătaie mai mulți turiști, pe motiv că ”sunt prea mulți”. ”Orașul ăsta a devenit insportabil”
WhatsApp
Sătulă de aglomerația orașului Veneția din cauza turiștilor, o localnică și-a făcut singură ”dreptate” și i-a luat la bătaie pe toți care i-au ieșit din cale. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un incident șocant a avut loc în Veneția, pe un vaporetto care circula pe linia 1 către Lido, când o localnică a izbucnit într-un acces de furie, agresând un turist și provocând panică printre pasageri. Exasperată de aglomerația și comportamentul turiștilor, femeia a luat măsuri extreme, atacând o turistă pe care o acuza că a împins-o în timp ce urca la bord.

Femeia era agresivă cu toți oamenii din jurul ei 

 

Incidentul a avut loc în timpul zilei, la stația Ca' Rezzonico, când femeia, împreună cu fiul său, a urcat pe vapor. După un schimb de cuvinte aprinse, ea a devenit violentă, lovind-o pe turistă și continuând să țipe și să înjure în timp ce alți pasageri încercau să intervină pentru a calma situația. Chiar și după ce marinarii și căpitanul au fost alertați și au intervenit, femeia a continuat să își exprime furia, amenințând și insultând pe toată lumea în jurul ei.

Și pe insula Lido, o altă situație tensionată a avut loc, de data aceasta în timpul nopții. Un bărbat, vorbind în spaniolă și posibil originar din Europa de Est, a provocat panică la stația de taxiuri din piazzale Santa Maria Elisabetta, după ce a fost refuzat de mai mulți șoferi de taxi. Frustrat de imposibilitatea de a găsi un taxi dispus să îl ducă la destinație, bărbatul a reacționat violent, vandalizând mașina unui șofer, cauzând daune semnificative și generând temeri printre cei prezenți.

Femeia care a agresat un turist în vaporetto și bărbatul care a vandalizat taxi-ul au fost amândoi sancționați de autorități. Potrivit informațiilor obținute, femeia a primit o amendă considerabilă pentru agresiune și tulburare a ordinii publice, iar bărbatul a fost amendat și el pentru distrugerea proprietății private.

În plus față de sancțiunile financiare, ambii agresori au fost reținuți de către carabinieri pentru audieri suplimentare, iar în cazul femeii, este posibil să se fi luat în considerare și posibilitatea de acuzare penală pentru agresiune fizică.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel