Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O influenceriță a vândut 10 milioane de produse cu o tehnică impresionantă de promovare - VIDEO
WhatsApp
Odată cu sosirea Black Friday, febra cumpărăturilor se extinde și vânzători din toată lumea promovează tot felul de produse. Cu toate acestea, există un creator de conținut care s-a remarcat prin stilul ei neobișnuit.
O influenceriță a vândut 10 milioane de produse cu o tehnică impresionantă de promovare

O tânără influenceriță din China petrece doar trei secunde arătând fanilor obiectele și spunându-le prețul lor. Zheng Xiang Xiang, are un milion de urmăritori pe Douyin, TikTok-ul chinez, și a obținut un mare succes vânzând propriile produse. 

A devenit virală pentru promovarea produselor în câteva secunde și într-un ritm de neoprit în timp ce este LIVE. Asistenta ei îi întinde o cutie, ea arată obiectul, îi spune prețul și trece la următoarea cutie. 

O tehnică aproape hipnotică care a atras atenția a sute de utilizatori, care au făcut imediat cumpărături. 

Zheng Xiang Xiang a reușit să vândă produse de 100 de milioane de yuani într-o săptămână, adică aproape 13 milioane de euro. 

Cel mai curios lucru dintre toate este că ea arată toate produsele împachetate în cutii care poartă semnul brandului Hermes. Cu toate acestea, prețurile lucrurilor pe care le promovează nu depășesc doi euro. În octombrie, a reușit să vândă 10 milioane de unități. 

Un caz admirabil de comerț electronic care face înconjurul lumii, cu sute de utilizatori comentând stilul suprarealist al lui Zheng Xiang Xiang.

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 鄭香香 (@zheng.xiangxiang2)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel