Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O gravidă, moartă în condiții suspecte după o ceartă cu concubinul
WhatsApp
O femeie de 46 de ani, din comuna Poienești, județul Vaslui, însărcinată în șase luni, a murit în condiții suspecte după o ceartă puternică cu concubinul ei, Marian B, poreclit Bâr.

Ambii aveau probleme cu alcoolul, bărbatul fiind internat de câteva ori și la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vaslui.  Vecinii spun că atunci când era treaz, bărbatul este muncitor și respectuos cu toată lumea. După ce punea gura pe alcool, se transforma într-o fiară. Un astfel de episod violent ar fi avut loc și joi seara, când vecinii au auzit mai multe zgomote din locuința celor doi. Vineri dimineața, la primele ore, Bâr a sunat la 112 să anunțe că concubina lui este moartă.

Femeia avea mai multe vânătăi pe corp, în special în zona gâtului, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că în acest caz ar fi vorba despre o crimă. Apropiații bărbatului spun că acesta nu și-a ucis iubita dintr-un singur motiv: “Era prea încântat că va avea un copil. Abia aștepta ca femeia lui să nască, spunea că va avea grijă de el, că-i va oferi ceea ce el nu a avut în copilărie. Nu cred că ar fi putut comite o crimă, dar nici nu bag mâna în foc că n-ar fi făcut-o pentru că atunci când o ia pe calea băuturii e alt om. El nu avea voie să pună gura pe alcool, din cauza băuturii a stat internat de vreo trei ori în spital. Sunt oameni în sat care spun că el ar fi ucis-o, alții că nici vorbă de așa ceva”, a declarat o vecină a familiei Bahnaru, pentru Vremea Noua.

“Echipajul medical a constatat că femeia prezenta lividități cadaverice, motiv pentru care nu a mai fost aplicat aplicat procedeul de resuscitare”, a declarat purtătorul ISU Vaslui, Dan Ionașcu. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Vaslui, unde medicii vor stabili care a fost cauza decesului. Polițiștii au demarat o anchetă pentru moarte suspectă și așteaptă concluziile cadrelor medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel