Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O fetiță ROMÂNCĂ de 7 ani, căutată de polițiști după ce a fost LUATĂ de ACASĂ de tatăl ei ÎNCĂLCÂND un ordin de RESTRICȚIE
WhatsApp
O fetiță de șapte ani e căutată fără încetare de polițiști după a fost luată de acasă de tatăl său, în urmă cu 12 zile. Bărbatul, un cetățean iranian, a încălcat un ordin de protecție dar pentru minoră și mama ei.

Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar penal.

„Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o minoră în vârstă de 7 ani, din judeţul Sibiu, semnalată de către mamă ca dispărută după ce ar fi plecat de la domiciliul din localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu, împreună cu tatăl într-o direcţie necunoscută.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, domiciliată în Mălâncrav, a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu despre faptul că soţul său a încălcat dispoziţiile unui ordin de protecţie emis de Judecătoria Mediaş, constând în aceea că bărbatul nu a predat mamei reclamante minora în vârstă de 7 ani, fiica acestora.

Semnalmente: înălţime 1,10 m, greutate 26 - 30 kilograme, păr şaten, fir lung, uşor ondulat, faţă ovală, ten alb, constituţie atletică, corespunzătoare vârstei", se mai arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Cetăţeanul iranian este căutat de poliţişti după ce a încălcat hotărârea judecătorească şi şi-a lovit soţia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel