Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie în stare gravă, iar alte patru persoane rănite uşor. Căruţă, spulberată de o mașină în Vrancea
WhatsApp
Patru persoane au suferit vătămări uşoare, iar o a cincea a fost preluată în stare gravă şi dusă la spital în urma accidentului produs duminică pe DN2 Focşani - Adjud, în localitatea Pufeşti, judeţul Vrancea.  
O femeie în stare gravă, iar alte patru persoane rănite uşor. Căruţă, spulberată de o mașină în Vrancea Sursa - IPJ Vrancea

În impact au fost implicate un autoturism şi o căruţă. Potrivit purtătorului de cuvânt de la Ambulanţa Vrancea, Marinela Preda, două victime sunt minore, având 12, respectiv 13 ani. Toate persoanele rănite se aflau în căruţă, precizează IPJ Vrancea. Traficul a fost reluat în zonă. 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Focşani-Adjud, în localitatea Pufeşti, judeţul Vrancea, un autoturism a acroşat o căruţă. Potrivit primelor informaţii, în urma evenimentului rutier au rezultat şase persoane rănite, dintre care una este în stare de inconştienţă. Traficul este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate”, potrivit Centrului Infotrafic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel