Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie explică cum și-a cumpărat o casă în Sicilia cu un euro. ”Are vedere la munte” - VIDEO
WhatsApp
Iată cum arată o casă din Sicilia care a costat doar un euro.
Foto: Capturi de ecran / Sursă: Tiktok @yasminarakibrequena

O femeie din Spania a povestit într-un videoclip postat pe Tiktok cum a reușit să își achiziționeze o casă în orașul Mussomeli din Sicilia, Italia, la un preț simbolic de un euro. Într-un tur al casei postat pe rețeaua socială, Yasmina a dezvăluit că, deși locuința este veche și necesită renovare, oferă oportunități unice.

"Aceasta era vechea bucatarie și asta este intrarea la subsol, dar are si intrare de pe strada cealalta. Este o casă cu patru etaje cu vedere la munte", adauga tanara in timp ce arata casa.

Prețul actelor 

 

Potrivit explicațiilor sale, achiziționarea casei a implicat un cost total de numai un euro, plus alte cheltuieli asociate precum 490 de euro pentru administrarea imobiliară și 2.500 de euro pentru notar.

Citește și: Chiriile în Spania, tot mai scumpe și mai greu de găsit. Analiștii vorbesc de o "criză", mai ales în orașele mari

Casa în sine este descrisă ca având patru etaje și o vedere pitorească spre munte.

Într-un mesaj îndreptat către sceptici, Yasmina a subliniat că această oportunitate nu este singulară și a îndemnat la deschiderea minții și la cercetarea profundă înainte de a trage concluzii. Exemplul său ilustrează tendința tot mai răspândită a municipalităților din Italia și din alte țări europene de a oferi astfel de locuințe la prețuri avantajoase pentru a revitaliza comunitățile și a atrage noi rezidenți.

VIDEO 


 

@yasminarakibrequena os enseño mi casa de 1€ que me lo habéis pedido mucho #oneeurohomes #ugccreator #CapCut ♬ sonido original - Yasmina Rakib Requena

-----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel