Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie din Italia i-a tăiat organul genital al fostului soț. Acesta a încercat să o forțeze să se culce cu el
WhatsApp
O noapte de discuții despre responsabilitățile părintești s-a transformat într-un coșmar violent în Marghera, Veneția, când o femeie s-a văzut nevoită să se apere de tentativele de agresiune sexuală ale fostului soț. De frică, femeia i-a tăiat organul genital al bărbatului de 43 de ani, care a fost ulterior operat de urgență.
Carambol cu cinci mașini în Pitești: O femeie care se afla pe stradă a fost rănită

Totul a început cu o întâlnire aparent banală între cei doi foști soți, care au decis să se întâlnească pentru a discuta despre fiica lor și despre modul în care ar trebui să împartă responsabilitățile părintești.

Cu toate acestea, atmosfera s-a tensionat rapid, iar bărbatul de 43 de ani a încercat să o convingă pe femeie să reia relația. Atunci când aceasta a respins avansurile, situația a escaladat rapid către violență.

Încercarea de agresiune sexuală și actul de apărare

 

Bărbatul a trecut de la a-și exprima dorința de împăcare la o încercare de agresiune sexuală asupra fostei sale soții. Însă, în acel moment, de frică, femeia a reușit să pună mâna pe un cuțit și să îi taie organul genital al agresorului.

Țipetele de disperare care au rezonat din apartament au alertat vecinii, care au sunat imediat la serviciul de urgență, conform Il Mattino.

Intervenția de urgență și dperația delicată

 

Echipajele de poliție și ambulanță au sosit la fața locului și au găsit femeia în stradă, îmbrăcată în haine însângerate. În casă, bărbatul de 43 de ani zăcea rănit.

Acesta a fost transportat de urgență la spitalul All'Angelo din Mestre, unde o echipă chirurgicală de urologie a efectuat o operație îndelungată pentru a recompune zona afectată. Chiar dacă bărbatul nu este în pericol de moarte, urmează o perioadă dificilă de spitalizare.

Comparație cu cazul Lorenei Bobbit

 

Cazul de la Marghera a readus în atenție un incident notoriu din trecut - cazul Lorenei Bobbit. Paralelele dintre cele două evenimente sunt remarcabile: ambele femei au acționat în autoapărare tăind organele genitale ale partenerilor lor în contextul violenței domestice și al abuzurilor. În ambele cazuri, bărbații au fost supuși unor intervenții chirurgicale pentru a-și reface într-o anumită măsură integritatea fizică.

Femeia de la Marghera riscă acum acuzații de vătămare corporală gravă conform codului penal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel