Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie cu un bolid de mii de euro a furat o pușculiță cu 20 lei dintr-o cofetărie din Sibiu
WhatsApp
O scenă șocantă a fost surprinsă de camerele de supraveghere dintr-o cofetărie din Sibiu, unde o femeie a furat cu nonșalantă pușculița cu 20 de lei, apoi s-a îndreptat către un Mercedes de zeci de mii de euro. 
O femeie cu un bolid de mii de euro a furat o pușculiță cu 20 lei dintr-o cofetărie din Sibiu / Foto: Captura Youtube

Imaginile, făcute publice de jurnaliștii de la turnulsfatului.ro, arată momentul în care femeia, fără niciun sentiment de remușcare, își însușește pușculița cu bacșiș chiar sub ochii angajatului.

Înregistrarea video începe cu femeia aflată în timp ce angajatul îi pregătește comanda. Fără să stârnească niciun fel de suspiciune, ea profită de neatenția momentului și fură un obiect decorativ de pe tejghea. Cu toate că în mod aparent obiectul părea decorativ, acesta era, de fapt, pușculița angajaților, unde primeau bacșiș de la clienți, conținând suma modestă de 20 de lei.

 

Femeia s-a urcat într-un bolid scump după ce a furat 20 de lei

 

Fără ezitare, femeia își continuă acțiunea și își ridică produsele comandate, păstrând în mână și pușculița fără a se lăsa afectată de prezența angajatului. Apoi, cu aceeași lipsă de remușcare, iese din cofetărie și se îndreaptă spre un Mercedes parcat în apropiere, vehicul evaluat la câteva zeci de mii de euro.

Acest incident nu este singular, ci se încadrează într-o serie de furturi similare descoperite de reprezentanții cofetăriei. Într-un alt caz, o altă femeie a fost înregistrată în timp ce fura o cutie cu prăjituri.

Autoritățile sunt acum în căutarea femeii pentru a o trage la răspundere pentru faptele sale. Furatul unor sume modeste poate părea neînsemnat, dar astfel de acțiuni nu numai că afectează financiar afacerile locale, dar subminează și încrederea în comunitate și respectul pentru proprietatea privată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel