Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie a filmat un grup de românce care fură din buzunare la metroul din Madrid: „Dacă fură mai puțin de 300 de euro, poliția nu face nimic..” | VIDEO
WhatsApp
O înregistrare video a dezvăluit modul de operare al unui grup de românce, hoațe de buzunare la metroul din Madrid. Se pare că acestea atacă turiștii. 
Jaf de buzunare dejucat în metroul din Madrid. O femeie a filmat grupul de românce: „Dacă fură mai puțin de 300 de euro, poliția nu face nimic..” / Foto: Captură video youtube

Fără îndoială, modul de operare al infractorilor devine pe zi ce trece mai sofisticat și chiar imperceptibil. 

Jafurile în mijloacele de transport în comun sunt o specialitate a majoritatea hoților, inclusiv al acestui grup de românce din Spania. Hoațele de buzunar au profitat de mulțimea de oameni din metrou și au furat mai multe bunuri de valoare, până când o persoană care a observat furtul le-a oprit.

 

Un grup de hoți români face ravagii în Madrid



O înregistrare video a dezvăluit modul de operare al unui grup de femei de naționalitate românce. Profitând de ora de vârf, femeile s-au adunat astfel încât mișcarea mâinii lor în gențile altora să fie imperceptibilă.

Videoclipul a fost publicat de una dintre persoanele care au observat furtul, care, neștiind că victima nu știa ce se întâmplă în fundul genții sale, a împins-o pe femeia hoață de buzunare, care s-a arătat deranjată de faptul că a fost descoperită de o terță persoană.

Publicația care a servit drept plângere menționează următoarele: „În Madrid, o bandă de românce face ravagii. Femeile operează în apropierea Palatului, în jurul contraforturilor Sabatino, te înconjoară, fac gălăgie și te acuză de orice", conform presei spaniole.

 

 

„Poliția nu face nimic”

 

„Cu toate acestea, dacă fură mai puțin de 300 €, poliția nu face absolut nimic...”, mai spune persoana care le-a văzut indignată și pe sistem.

Utilizatorii de pe rețelele de socializare au reacționat la acest lucru, confirmând insecuritatea trăită în interiorul metroului din Madrid. Un utilizator a comentat chiar că, din cele două dăți în care a vizitat orașul, de ambele ori a fost agresat.

"Stăteam acolo și o femeie româncă, care stătea întâmplător lângă el, băga mâna în geanta prietenului meu. O secundă s-a uitat și el în altă parte și românca a băgat mâna", a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel