Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O defecţiune care a blocat temporar banda de bagaje, rezolvată româneşte, pe Otopeni
WhatsApp
Întâmplare demnă de cascadorii râsului pe Aeroportul Henri Coandă. În contextul în care multe zboruri sunt anulate sau amânate săptămânal, aeroportul din Otopeni se confruntă acum şi cu probleme tehnice. 
O defecţiune care a blocat temporar banda de bagaje, rezolvată româneşte, pe Otopeni

O defecţiune care a blocat temporar banda de bagaje a fost rezolvată... româneşte, relatează Observator. Câţiva oameni au urcat pe ea să o împingă cu picioarele. Filmuleţul a fost postat pe reţelele de socializarea şi a stârnit un val de ironii. 

Internauţii i-au asemănat pe protagonişti cu nişte hamsteri şi le-au urat succes la exerciţiile de cardio. Au apreciat însă că aeroportul foloseşte şi energia verde. Reprezentanţii aeroportului nu au dorit să comenteze situaţia.

Cel mai mare aeroport din Europa limitează numărul de pasageri: Unele zboruri vor fi reprogramate, mutate sau anulate

 

Vezi și 

 

Haos pe Aeroportul Otopeni: Sute de curse întârziate şi zeci de zboruri anulate

 

Aproape 1.000 de zboruri au avut întârzieri și 56 au fost anulate, în numai o săptămână, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Un număr de 957 de zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat în intervalul 30 iunie - 6 iulie întârzieri mai mari de 30 minute pe Aeroportul Henri Coandă, iar 56 de curse au fost anulate de companiile aeriene care ar fi trebuit să le opereze, potrivit datelor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

"Companiile aeriene care au operat aceste zboruri au comunicat că întârzierile au fost generate de cauze precum rotaţia aeronavei sau a echipajului, restricţiile pe rută, lipsa echipajului (piloţi sau însoţitori de bord) sau a aeronavei, încărcarea/descărcarea obiectelor voluminoase, facilităţile de aeroport sau defecţiuni ale aeronavei. Numărul întârzierilor corespunde, în general, cotei de piaţă a companiilor aeriene pe AIHCB, astfel încât cele mai multe s-au înregistrat la Wizzair (264 de zboruri), TAROM (162 de zboruri), Ryanair (148) şi Blue Air (99 de zboruri)", spun reprezentanţii CNAB.

Tot în ultima săptămână, 56 de zboruri au fost anulate de companiile aeriene (30 de decolări şi 26 de aterizări), dintre acestea Wizzair având 23 de zboruri anulate, Ryanair şase, iar TAROM patru.

În total, în perioada 30 iunie - 6 iulie, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) au fost operate 2.357 de zboruri (1.189 aterizări şi 1.177 decolări). 

Citește continuarea AICI... 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel