Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O comună din Franța oferă spre vânzare case la malul mării începând cu 25.000 de euro
WhatsApp
Autoritățile dintr-o comună din Franța oferă spre vânzare case la malul mării începând cu 25.000 de euro. Este o locație de vis pentru iubitorii de mare. 
Foto: Plougasnou / Sursa: terresceltes.net

O comună din Franța oferă acum oportunități uimitoare pentru cei care visează la o evadare pe malul mării. Plougasnou, o destinație pitorească situată în departamentul Finistère, propune terenuri cu vedere la mare la prețuri incredibil de mici. Cu doar 60 de euro pe metru pătrat, oamenii pot să-și transforme visurile de a trăi la malul mării în realitate.

Plougasnou, cu o populație de aproximativ 3.000 de locuitori, se află la aproximativ 75 de kilometri nord-est de Brest. Comuna a lansat recent o ofertă atrăgătoare, punând în vânzare 26 de terenuri, fiecare promițând un stil de viață la malul mării la prețuri accesibile.

Aceste parcele, cu dimensiuni între 424 și 742 de metri pătrați, sunt disponibile începând de la 25.440 de euro, relatează The Brussels Times.

Cum poți intra în posesia unei locuințe la malul mării. Condiții 

 

Cu toate acestea, achiziționarea unei astfel de proprietăți vine cu anumite condiții. Cumpărătorii trebuie să se angajeze să facă din Plougasnou reședința principală pentru cel puțin zece ani și să obțină o autorizație de construire în termen de un an de la achiziție.

Strategia comunei este clară: să atragă o populație mai tânără și să promoveze dreptul de proprietate în rândul gospodăriilor locale. Prin oferirea de terenuri la prețuri accesibile, Plougasnou își propune să creeze o comunitate vibrantă și dedicată, dispusă să facă din acest paradis de coastă casa lor pentru totdeauna.

Pentru cei care visează la o evadare de coastă în Bretania, oferta lui Plougasnou este cu siguranță o oportunitate irezistibilă de a-și construi casa visurilor într-unul dintre cele mai fermecătoare locuri din Franța.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel