Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O cântăreață româncă candidează pentru Consiliul Local din Londra: „O voce pentru românii din Thurrock!”
WhatsApp
Elisabeta Ionica Blaj, o cunoscută cântăreață româncă și-a anunțat candidatura pentru un post de consilier în Partidul Conservator într-o localitate din Londra: „O voce pentru românii din Thurrock!”
O cântăreață româncă candidează pentru Consiliul Local din Londra: „O voce pentru românii din Thurrock!” / Foto: Facebook

Elisabeta Blaj, recunoscută atât ca interpretă de muzică populară, cât și pentru organizarea târgurilor românești din Grays, va reprezenta Conservatorii în circumscripția Purfleet-on-Thames - South Stifford - West Thurrock, mici localități de la granița estică a capitalei britanice.

„Dacă doriți și un român să vă reprezinte în Consiliul Thurrock, atunci înregistrați-vă la vot pentru a face comunitatea noastră din Thurrock una mai bună și să ne facem auziți împreună! Pe 2 mai, joi, voi candida la funcția de consilier în Partidul Conservator și am nevoie de votul și sprijinul dumneavoastră dacă locuiți în West Thurrock, South Stifford și Purfleet-on-Thames sau aveți cunoștințe în aceste zone. O voce pentru românii din Thurrock! Mulțumesc!”, scrie românca pe Facebook.

Zeci de români i-au lăsat comentarii la postarea în care își anunță candidatura și și-au arătat susținerea.

„Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi....nu trebuie decât să îl rugăm și să fim devotați în tot ce facem”, a răspuns Elisabeta Blaj, încurajărilor primite de oamenii care i-au scris.

 

„Îmi doresc să arăt adevărata față a românilor muncitori”

 

Decizia de a candida vine ca răspuns la nevoile și preocupările comunității din zonă, cu accent pe problemele legate de discriminare și alte aspecte sociale mai ample. Blaj se angajează să ofere cele mai bune facilități și servicii posibile atât pentru românii din zonă, cât și pentru ceilalți rezidenți, pledând pentru sprijinirea indivizilor, familiilor și întreprinderilor mici.

„Misiunea mea va fi să asigur cele mai bune facilități și servicii posibile atât pentru români cât și pentru ceilalți rezidenți. Voi sprijini indivizii, familiile și întreprinderile mici și voi asigura că vocea noastră este auzită în Consiliul Local. Îmi doresc să arăt adevărata față a românilor muncitori care aduc contribuții pozitive în multe domenii în Thurrock. Suntem stabiliți în această țară, copiii noștri merg la școlile locale, iar viitorul nostru este acum aici", a declarat Elisabeta Ionica Blaj pentru Anunțul UK.

 

Interpreta este susținută de un alt român celebru

 

În sprijinul său în această perioadă de campanie se află Amansio Paraschiv, fost campion mondial în galele de Super Kombat și una dintre cele mai eminente figuri ale comunității românești din Thurrock.

„Elisabeta este o femeie capabilă, care și-a demonstrat deja calitățile de lider și liant al românilor din zonă. O susțin cu încredere și sunt convins că va reuși să câștige un mandat și să aducă un suflu nou și pozitiv în reprezentarea noastră locală", a afirmat Amansio Paraschiv pentru Anunțul UK, exprimându-și susținerea pentru Blaj și convingerea în potențialul ei de a aduce schimbări benefice în comunitate.

Născută în satul Rusca din județul Caraș-Severin, Blaj și-a continuat studiile în Marea Britanie, unde a absolvit atât liceul, cât și facultatea. Este căsătorită cu Călin, care activează în domeniul construcțiilor, iar cei doi au o fetiță în vârstă de 6 ani, numită Sophia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel