Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O bătrânică de 93 de ani candidează la primărie pentru a fi vocea pensionarilor: „Am pensie 1.000 de lei”
WhatsApp
Maria, o bătrânică în vârstă de 93 de ani, a stârnit un val de controverse și interes mediatic după ce a apărut pe lista candidaților la primăria Sibiului. Ea a apărut pe lista ecologiștilor, într-o poziție considerată neeligibilă.
O bătrânică de 93 de ani candidează la primărie pentru a fi să fie vocea pensionarilor: „Am pensie 1.000 de lei” /Foto: Captură video Facebook

Maria, cunoscută acum ca „Bunica Maria”, a devenit rapid o figură politică controversată datorită vârstei sale înaintate.  Candidatul Ștefan Zară a ales să-și pună bunica să fie vocea pensionarilor.

Bunica Maria s-a trezit într-un scandal mediatic după ce a ales să fie pe listele ecologiștilor sibieni pentru a fi vocea pensionarilor uitați de lume.

„Am pensie 1.000 de lei. Mă descurc mai greu. Ce să fac că toate-s scumpe acum. Toate s-au scumpit. Am lucrat toată viața, dar ce să facem, trecem peste toate.”, spune ea conform Ziua Online.

 

Candidatura bunicii Maria a declanșat un val de discuții în lumea politică

 

Ștefan Zară, candidat la primăria Sibiului și un nume deja cunoscut în politica locală, a explicat că bunica lui a fost mereu un pilon de susținere pentru el și consideră că merită această șansă de a se face auzită.

„Bunica întotdeauna m-a susținut în ceea ce fac și ne mândrim cu ea. Ea m-a crescut. De pe la șase luni m-au adus la țară, unde am copilărit. Aici am avut și stupi până prin 2015, când am candidat la Camera Deputaților. Bunica mereu m-a sprijinit și am trecut peste toate. Contează foarte mult să ai pe cineva alături care să îți spună bună dimineața, care să se intereseze de soarta ta.

Am insistat de data aceasta, având în vedere că este un partid ecologist, să o punem și pe ea. Consider că vocea pensionarilor trebuie auzită, mai ales când vine vorba de pensiile lor care sunt o problemă reală de care nimeni nu spune nimic. De aceea o avem alături, o avem lângă noi”, a explicat Ștefan Zară pentru aceeași sursă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel