Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lidl retrage un produs de pe rafturile sale. Nuggets de pui, infectați cu salmonella / FOTO
WhatsApp
Alertă alimentară! A.N.S.V.S.A face un anunț cu privire la Culinea Nuggets de pui, produs comercializat în supermarketul Lidl. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: unsplash.com

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor trage un semnal de alarmă privind un produs comercializat de Lidl. 

Produsul vizat 

 

Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul ”Culinea Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate 03.02.2025, din lotul cu numărul  ED03.02.2024 049502204845, cu suspiciune de prezență Salmonella. 

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul GEKA și Lidl România au reacționat fără întârziere și au retras acest produs de la vânzare. 

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită chiar și fără prezentarea bonului fiscal.  


Această rechemare vizează exclusiv produsul ”Culinea Nuggets cu pui 500g” cu termenul de valabilitate 03.02.2025 din lotul ED03.02.2024 049502204845.  Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse de la producătorul GEKA nu sunt afectate de această rechemare.

 

2. Foto: Prod... (produs-rechemat_63848700.JPG)


Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic la 0800.896.622 sau pe adresa de mail [email protected]

În cazul lotului vizat, nu se poate exclude prezența bacteriei salmonella în produs. Salmonella  poate declanșa boli gastrointestinale severe. La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienții nu trebuie să consume sub nicio formă produsul afectat. 

Simptomele asociate consumului unui aliment infectat cu salmonella 

 

Ingerarea unui produs infectat cu salmonella poate duce la dezvoltarea unei afecțiuni numite salmoneloză, care poate provoca o varietate de simptome gastrointestinale. Aceste simptome pot include: diaree, durere abdominală, febră, grețuri și vărsături, dureri de cap, oboseală. 

Este important de menționat că simptomele pot varia în funcție de gravitatea infecției și de starea generală de sănătate a individului. În cazul în care observați aceste simptome și suspectați o infecție cu salmonella, este recomandat să consultați un medic pentru evaluare și tratament adecvat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel