Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Novak Djokovic, deportat din Australia. I s-a interzis să participe la Australian Open pentru că nu e vaccinat
WhatsApp
Novak Djokovic pare să nu va putea juca la Australian Open 2022, după ce i s-a refuzat intrarea în Australia la sosirea la Melbourne.

Situație incredibilă la Melbourne, Australia. Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a fost blocat în aeroport și i s-a spus că va trebui să se întoarcă în Serbia. Djokovic primise o scutire medicală pentru a juca la Australian Open, dar nu a putut să prezinte "standardele corespunzătoare de dovadă" pentru aceasta, astfel că i s-a refuzat intrarea în țară.

Numărul 1 mondial a petrecut mai mult de opt ore la aeroport înainte de a i se spune că nu i se va permite să intre în țară.

Djokovic primise o scutire medicală din partea Tennis Australia pentru a juca în primul Grand Slam al anului, dar presa internațională relatează că acesta nu a putut prezenta suficiente dovezi pentru scutirea sa.

Prin urmare, viza sa a fost anulată și i s-a spus să părăsească țara astăzi. Se pare că va face apel la această decizie.

G Ad:

Prim-ministrul australian Scott Morrison a scris pe Twitter: "Viza domnului Djokovic a fost anulată. Regulile sunt reguli, mai ales când vine vorba de frontierele noastre. Nimeni nu este mai presus de aceste reguli. Politicile noastre de frontieră puternice au fost esențiale pentru ca Australia să aibă una dintre cele mai scăzute rate de deces din lume din cauza COVID, continuăm să fim vigilenți".

O situație cu totul bizară s-a petrecut atunci când Djokovic a ajuns la Melbourne în jur de miezul nopții și se pare că a fost dus într-o cameră de unul singur, departe de echipa sa de antrenori, și a petrecut câteva ore sub supravegherea poliției.

Pe măsură ce orele treceau, atât ambasada Serbiei, cât și ambasadorul Australiei în Serbia s-au implicat în această situație, alături de președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, care a scris pe Instagram că a vorbit cu Djokovic la telefon.

"I-am spus lui Novak că întreaga Serbie este alături de el și că autoritățile noastre iau toate măsurile pentru a pune capăt hărțuirii celui mai bun jucător de tenis din lume în cel mai scurt timp posibil", a spus Vucic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Sport Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
16 ian 2022, 23:49
DCMedical.ro
16 ian 2022, 22:58
DCBusiness.ro
16 ian 2022, 21:38
DefenseRomania.ro
14 ian 2022, 21:16
DCBusiness.ro
16 ian 2022, 21:38
DefenseRomania.ro
14 ian 2022, 21:16
DCNews.ro
16 ian 2022, 23:49
DCMedical.ro
16 ian 2022, 22:58
Spectacola.ro
16 ian 2022, 15:39
Spectacola.ro
16 ian 2022, 15:39