Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Novak Djokovic a recunoscut că a mers la un eveniment infectat cu COVID-19: "Este o eroare umană"
WhatsApp
Novak Djokovic spune că greşeala pe formularul său de imigrare cu privire la călătoriile anterioare înainte de sosirea în Australia a fost o „eroare umană" şi „nu a fost deliberată".         

Novak Djokovic consideră că participarea la un interviu după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19 a fost o eroare de judecată, scrie Mediafax. 

Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Djokovic a declarat că a dorit să „abordeze dezinformarea continuă" cu privire la participarea sa la evenimentele din decembrie, după ce a fost depistat pozitiv la COVID. Declaraţia publică a fost făcută la două zile după ce decizia de anulare a vizei lui Djokovic a fost anulată, iar acesta a fost eliberat dintr-un hotel pentru imigranţi din Melbourne, potrivit ABCNews.

Avocaţii sai au declarat că acesta a primit o scutire medicală de la Tennis Australia înainte de sosirea sa în ţară. Cheia pentru scutirea sa a fost o infecţie COVID-19 pozitivă la 16 decembrie, dar Djokovic a fost fotografiat la evenimentele din zilele următoare.

În declaraţia lui Djokovic de pe Instagram, el a spus că nu ştia că este pozitiv atunci când a întreprins apariţii publice pe 17 decembrie, testul rapid antigen fiind negativ, dar a aflat că este pozitiv înainte de interviul de pe 18 decembrie.

 

„Este o eroare umană”



„M-am simţit obligat să merg mai departe şi să realizez interviul cu L'Equipe, deoarece nu am vrut să îl dezamăgesc pe jurnalist, dar m-am asigurat că m-am distanţat social şi am purtat o mască, cu excepţia momentelor în care mi se făcea o fotografie. Deşi am mers acasă după interviu pentru a mă izola pentru perioada necesară, la reflecţie, aceasta a fost o eroare de judecată şi accept că ar fi trebuit să reprogramez acest angajament", a spus jucătorul.

Documentele publicate ca parte a procedurilor judiciare la începutul acestei săptămâni au arătat că Djokovic a declarat că nu a călătorit în ultimele două săptămâni, dar existau dovezi că a călătorit în Spania.

În declaraţia de astăzi, el a spus că agentul său a făcut o „greşeală administrativă" cu declaraţia. „A fost o eroare umană şi cu siguranţă nu a fost ceva deliberat", a spus Djokovic.

„Trăim vremuri dificile într-o pandemie globală şi uneori pot apărea aceste greşeli. Astăzi, echipa mea a furnizat informaţii suplimentare guvernului australian pentru a clarifica această chestiune", a spus acesta, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel