Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noi detalii în cazul jafului din Brăila. Hoțul i-a dat funcționarei băncii un bilet, apoi a fugit cu banii
WhatsApp
Apar noi detalii în cazul jafului de miercuri,  din Brăila, când un individ cu glugă pe cap și mască pe față a intrat în sucursala unei bănci din oraș  și a forțat o angajată să îi dea banii din casierie. Bărbatul, care nu a fost încă prins, a fugit cu 17.500 de lei și 2.535 de euro, conform oamenilor legii.
Noi detalii în cazul jafului din Brăila. Hoțul i-a dat funcționarei un bilet, apoi a fugit cu banii

Hoțul este căutat fără întrerupere de polițiști, însă nu este de găsit. Surse din anchetă susțin că prin bilețel, individul a anunțat-o pe angajata băncii că nu va păți nimic dacă îi dă banii, dar, în același timp, i-a adresat și amenințări. Funcționara a apăsat butonul de panică, a deschis sertarul de la casa de bani și a fugit.  Polițiștii efectuează căutări în vederea depistării jefuitorului și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvarșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Reamintim că, o angajată a unei bănci din municipiul Brăila a reclamat, miercuri, la numărul de urgenţă 112, că o persoană a sustras o sumă de bani din incinta sucursalei şi a fugit. Suspectul este căutat de poliție, iar suma furată ar fi de 4.000 de euro. Jaful a avut loc azi, în jurul orei 14.00. Imediat după eveniment, o angajată a sunat la 112 și a sesizat 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani

"În jurul orei 14,05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit. În acest moment, poliţiştii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activităţi de verificare şi căutare pentru localizarea şi depistarea persoanei în cauză", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila, citat de obiectivbr.ro. Reprezentanţii IPJ Brăila au deschis o anchetă, pentru a identifica persoana care jefuit instituția bancară.

 

Bărbat, jefuit după ce a retras mai mulți bani de la bancă

 

Reamintim că, vara trecută, mai exact pe 13 august, un bucureștean în vârstă de 72 de ani, care a retras mai multe sume de bani de la bancă, a cumpărat mai multe bunuri, a fost tâlhărit în apropierea unei stații de autobuz din Capitală. Din cauza rănilor suferite, victima a murit. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, care au desfășurat cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs vătămarea și ulterior decesul bucureșteanului în vârstă de 72 de ani.

În urma mai multor audieri a fost identificată victima, iar prin intermediul unui membru al familiei sale s-a reușit stabilirea traseului urmat de victimă în ziua de 13 august. De asemenea, au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere, astfel că polițiștii au văzut că bărbatul de 72 de ani a retras mai multe sume de bani de la o agenție bancară, iar la acel moment avea asupra sa mai multe bunuri personale care nu au mai fost găsite la momentul în care a fost descoperit inconștient. Oamenii legii au identificat două persoane care intraseră în posesia unui bun ce aparținea victimei, iar în urma audierii acestora a rezultat că le fusese vândut de un bărbat, din același cartier, cunoscut doar în baza unui prenume. Oamenii legii au stabilit identitatea acestuia, iar locuința acestuia, situată în sectorul 3 al Capitalei, a fost percheziționată. Aici au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel