Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
”Noaptea ca hoții”. Cinci români din Germania prinși în flagrant furând cabluri dintr-o fabrică de ciment / FOTO
WhatsApp
O gașcă de români au fost prinși în timp ce furau cabluri dintr-o fabrică de ciment. 
Foto: Prada hoților români / Sursă: soester-anzeiger.de

Cinci români au fost prinși furând tamburi de cablu dintr-o fabrică de ciment. Doar patru dintre ei au fost reținuți de polițiștii germani. 

Potrivit declarațiilor oficiale, un angajat al fabricii de ciment a observat activitate suspectă pe camerele de supraveghere și a alertat imediat autoritățile. Imaginile surprindeau cinci persoane încărcând tamburi de cablu într-un transportor, în apropierea gării din Erwitte. Incidentul a avut loc duminica trecută, în jurul orei locale 21:35. 

Transportul hoților a fost reținut de autorități 

 

Polițiștii au reacționat rapid și au intervenit la fața locului, sprijiniți de forțe suplimentare din Soest și Warstein. În urma operațiunii, unul dintre suspecți a fost prins și arestat, iar ceilalți trei au fost găsiți și reținuți în timpul perchezițiilor pe strada „Auf den Tränen”, scrie publicația Soester Anzeiger. 

Suspecții, patru cetățeni români cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, au fost plasați în arest provizoriu și urmează să fie prezenți în fața magistratului. În timpul investigațiilor, poliția a ridicat un vehicul suspectat ca probă.

Căutările continuă pentru a găsi a cincea persoană implicată în furt, care a reușit să scape de forțele de intervenție, inclusiv de un elicopter de poliție și de câinii specializați. Autoritățile au asigurat publicul că ancheta este în curs de desfășurare pentru a aduce toți membrii bande în fața justiției.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel