Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Niculae Bădălau (PSD), val de vulgarități la audierea lui Marcel Vela: „Du-te în p**a mea și arată-i! Tâmpitule!” (VIDEO)
WhatsApp
Senatorul PSD Niculae Bădălău are un nou derapaj, folosind, din nou, un limbaj suburban. De această dată el a folosit o expresie vulgară în timpul audierii ministrului de Interne, Marcel Vela.

În debutul audierii lui Marcel Vela, ministru propus la Interne în Guvernul Orban 2, Niculae Bădălău a avut un dialog presărat de cuvinte vulgare cu Ion Mocioalca, deputat Pro România (ex-PSD).

„Ce, Mocioalca, îl vrei și pe asta? Du-te în p**a mea și arată-i! Du-te, bă, dracu! Tâmpitule!”, îi spune Bădălău lui Mocioalca în cadrul comisiei parlamentare. Dialogul este surprins în înregistrarea realizată de Epoch Times România, chiar ân primele secunde ale filmării

Senatorul PSD Niculae Bădălău și liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, s-a retras de la conducerea partidului ân urma candalului survenit după ce  a declarat  într-o conferință de presă, că este "o nebunie" să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind "fetele alea de le duc ăștia".

Același Niculae Bădălau  a fost în vara anului 2018 personaj principal într-un alt scandal de proporții, după ce în spațiul public a apărut o filmare în care social-democratul dansa, la un eveniment, pe o manea în care solistul cânta „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel