Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicky Minaj și-a bătut joc și de fanii din Irlanda. Se cer banii înapoi
WhatsApp
Fanii irlandezi ai artistei Nicki Minaj sunt revoltați și cer banii înapoi, după ce cântăreața a întârziat aproape două ore și a cântat mai puțin de o oră. 
Foto: Captură video youtube

Fanii lui Nicki Minaj din Dublin sunt extrem de nemulțumiți și cer rambursarea biletelor după un concert considerat dezastruos, în care rapper-ul s-a întârziat cu 90 de minute și a cântat mai puțin de o oră. Evenimentul, care a avut loc înaintea concertului pe care l-a anulat la București, la Castelul Malahide, a fost așteptat de aproximativ 20.000 de fani, care au trebuit să îndure ploaia și să aștepte până târziu în noapte pentru apariția artistei.

”Nu este acceptabil” 

 

Conform presei locale, Nicki Minaj și-a făcut apariția pe scenă la ora 22:00, deși era programată să înceapă la ora 20:00. Spectacolul ei, care a inclus mai multe schimbări de costume, a durat mai puțin de o oră, ceea ce a provocat furia și frustrarea fanilor.

Biletele pentru acest spectacol, care a fost primul al rapper-ului în Dublin din 2015, au fost vândute la prețuri începând de la 90 de euro, iar unii fani au plătit peste 300 de euro pentru biletele lor. În ciuda întârzierii mari și a duratei scurte a spectacolului, Nicki Minaj nu a oferit nicio explicație pentru comportamentul ei.

Reacțiile fanilor au fost imediate și dure, mulți dintre ei exprimându-și dezamăgirea pe rețelele de socializare și cerând organizatorilor rambursări complete pentru biletele achiziționate. Unii fani au descris întârzierea și durata scurtă a concertului drept "inacceptabile", în timp ce alții au spus că și-au pierdut respectul pentru artistă.

„Mă întreb dacă vom primi rambursare pentru concertul Nicki Minaj din Malahide aseară, deoarece a venit cu două ore întârziere și a cântat un set de 30 de minute. Am plătit peste 300 € pentru bilete, pur și simplu nu este acceptabil.”, a scris un fan pe platforma X (fostul Twitter). 

Organizatorii evenimentului au fost, de asemenea, criticați pentru gestionarea situației, unii fani considerând că au fost lăsați în ploaie, fără o explicație satisfăcătoare sau un spectacol adecvat pentru suma pe care au plătit-o.

În ciuda nemulțumirilor, Nicki Minaj nu a răspuns direct criticilor pe rețelele de socializare, preferând să posteze videoclipuri și imagini de la concert. Această lipsă de comunicare directă cu fanii a alimentat și mai mult furia acestora, mulți simțindu-se dezamăgiți de atitudinea vedetei față de experiența lor în Dublin.

Reamintim că Nicki Minaj s-a ”speriat” de contabilii români și a decis să anuleze concertul de la SAGA de teama "protestelor". Ea a anunțat pe Twitter (X) că sunt proteste în zonă. Singurul protest programat a fost cel al contabililor, desfășurat luni - 8 iulie, în Piața Victoriei, la o zi distanță de concert. 

------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel