Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Natalia a mers în Spania pentru o viață mai bună, dar și-a găsit sfârșitul în mâinile fostului iubit: L-a denunțat în urmă cu o lună, dar autoritățile l-au lăsat liber
WhatsApp
Natalia a venit în Spania pentru a-și găsi o viață mai bună, însă a sfârșit în mâinile fostului partener, în Marbella, un oraș de pe litoralul Mării Mediterane. 
Natalia a mers în Spania pentru o viață mai bună și-a găsit sfârșitul în mâinile fostului iubit: L-a denunțat în urmă cu o lună, dar autoritățile l-au lăsat liber

Atenție! Urmează detalii și informații care vă pot afecta emoțional!

Natalia și-a găsit de lucru ca asistentă medicală, având grijă de o persoană în vârstă. Pe Costa del Sol din Spania a avut o singură rudă, un frate vitreg, care duminica trecută a văzut un trup neînsuflețit tăiat, decapitat și fără mâini pe plajă. Nu a mai auzit de ea de câteva zile, însă știa că are un fost partener care o maltrata.

Fratele vitreg se temea pentru viața Nataliei, pentru că în trecut a fost victima unor rele tratamente. În Spania, Natalia a întâlnit un columbian care a fermecat-o. Au început o relație care a durat aproximativ cinci luni. Momentul în care a început să o lovească. Ea s-a despărțit, dar el a jurat răzbunare. În urmă cu câteva zile a sunat-o la telefon și a amenințat-o. 

Spania. Mai mulți români au „jumulit” zeci de spanioli de ceasuri și bijuterii. Hoții au folosit o metodă cunoscută pentru a-și „mări veniturile”

 

Natalia a depus o plângere la Poliție pe numele călăului ei

 

După o plângere a Nataliei, el a fost condamnat în decembrie anul trecut la șase luni de închisoare și alte 16 luni de interzicere a comunicării și a abordării victimei. Acea sentință a fost convenită între părți. Criminalul a recunoscut că a lovit-o și a acceptat sentința. Dar pedeapsa aplicată a fost suspendată pe o perioadă de doi ani cu acordul Parchetului. Printre cerințe a fost să nu mai comită o infracțiune, dar cu acel telefon pentru a-și amenința fosta iubită, a încălcat condițiile. Weekendul acesta i-a încheiat viața Nataliei într-un mod brutal.

2. -imagine fara descriere- (natalia-a-mers-in-spania-pentru-o-viata-mai-buna-si-a-gasit-sfarsitul-in-mainile-fostului-iubit-l-a-denuntat-in-urma-cu-o-luna--dar-autoritatile-l-au-lasat-liber-2.jpg)

Duminica trecută, ghidat de instinctul său, fratele vitreg al Nataliei, a mers la sediul poliției. Era noapte. Imaginea acelui cadavru mutilat care a circulat pe rețelele de socializare i-a bântuit capul. El a raportat dispariția ei și a spus că femeia pe care marea a adus-o cu câteva ore înainte pe plaja Las Cañas era sora lui. S-a dus să recunoască cadavrul și a susținut că este ea. Nu avea mâini sau cap, dar știam că este Natalia din cauza unei trăsături deosebite pe corpul ei. Nu ar fi greșit. Au luat probe de ADN pentru comparație.

„De asta te-am adus din România!” Coșmarul unei românce, exploatată în Spania: I s-a promis un loc de muncă la restaurant

 

Trei crime în Andaluzia în două săptămâni

 

Andaluzia trăiește zile negre, în care violența sexistă nu încetează să facă victime. Natalia, în Marbella, este ultima. Fostul ei partener a mărturisit că, cu ajutorul unui prieten, a ucis-o și a aruncat-o în apa de pe o plajă, fără cap și mâini. Este al treilea caz de două săptămâni. Prima a fost Eva, o tânără din Chiclana ucisă în El Puerto de Santa María de fostul ei partener, care mai târziu avea să se sinucidă în închisoare. A doua a fost o tânără româncă sugrumată de un senegalez în Roquetas de Mar după ce au întreținut relații intime.

În timp ce se desfășurau toate aceste proceduri, Garda Civilă a comparat ADN-ul în timp ce Poliția Națională a căutat-o ​​pe femeia dispărută. Ambele investigații au decurs în paralel. Copiii Nataliei erau disperați și doreau să afle vești despre mama lor. Însă în interiorul lor știau că este vorba despre femeia decapitată și mutilată, dar doreau o confirmare care a sosit joi, la cinci zile după apariția cadavrului. Odată ce identitatea este confirmată, Natalia este a treia victimă a violenței sexiste în Andaluzia în mai puțin de două săptămâni.

 

„El Negro” a mărturisit crima

 

Columbianul, supranumit „el Negro”, a mărturisit crima. Le-a spus ofițerilor că a ucis-o și a mutilat-o, unde a făcut-o și cum. 

4. -imagine fara descriere- (natalia-a-mers-in-spania-pentru-o-viata-mai-buna-si-a-gasit-sfarsitul-in-mainile-fostului-iubit-l-a-denuntat-in-urma-cu-o-luna--dar-autoritatile-l-au-lasat-liber-4.jpg)

Prietenul columbianului, care a fost și el implicat în crimă, a fost arestat miercuri, în jurul prânzului. El este cel care l-a ajutat pe fostul partener al Nataliei să o ducă pe o plajă cu o dubă din Las Chapas, unde au tăiat-o și au mutilat-o pentru a-i îngreuna identificarea. Apoi trupul ei a fost aruncat în mare, care l-a scos de curenții din Vest câteva ore mai târziu, câțiva kilometri mai spre vest.

Un român, victima unei femei din Spania care îl reclamase că a violat-o. Răsturnare de situație

Prisión para el detenido que ha admitido matar a su exnovia y arrojar el cuerpo mutilado al mar en Videos

 

A fost o crimă cu sânge rece

 

Poliția științifică a efectuat și o inspecție oculară prin care s-au recoltat urme legate de crimă. La locul în care a fost ucisă a fost efectuată o reconstituire a evenimentelor în care criminalul a explicat ce a făcut și cum a eliminat cadavrul. A fost o crimă cu sânge rece. Natalia a fost dusă acolo în viață. Fostul ei partener și prietenul lui au urcat-o într-o dubă. Au dus-o în acel loc retras să o omoare și să-i arunce trupul.

3. -imagine fara descriere- (natalia-a-mers-in-spania-pentru-o-viata-mai-buna-si-a-gasit-sfarsitul-in-mainile-fostului-iubit-l-a-denuntat-in-urma-cu-o-luna--dar-autoritatile-l-au-lasat-liber-3.jpg)

Apoi, fostul partener și prietenul său s-au despărțit, unul dintre ei pentru a lăsa duba la Madrid. Ambii sunt considerați co-autori ai crimei. În timpul cercetărilor au fost efectuate două percheziții domiciliare separate în Marbella. Una în casa suspectului și alta în casa femeii. Agenții au strâns diferite probe care au plasat victima și fostul ei partener în același punct. 

 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel