Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Muncitor român în construcții, dispărut în Germania: Poliția cere ajutorul cetățenilor
WhatsApp
Un român, în vârstă de 45 de ani, este dispărut de luni dimineață în Wiesbaden, Germania. Poliția cere ajutorul cetățenilor.
Muncitor român în construcții, dispărut în Germania: Poliția cere ajutorul cetățenilor. FOTO: captură echo-online.de

Românul, care locuia în districtul Mainz-Kastel din Wiesbaden, este dispărut de luni, 20 martie. Persoana dispărută lucra ca muncitor în construcții pe un șantier din campusul de sud din Bad Homburg – a fost văzut ultima dată acolo luni dimineață. După cum a anunțat poliția, el locuia într-o cameră din Mainz-Kastel.

Bărbatul are următoarea descriere: 1,72 metri înălțime, cântărește 80 kg, are părul scurt și negru și nu are barbă și nici alte cicatrici sau tatuaje vizibile. Se crede că persoana dispărută purta pantaloni albi de lucru și o jachetă neagră cu dungi galbene. Bărbatul de 45 de ani vorbește românește.

Poliția din Bad Homburg cere informații la 06172-1200. Orice cetățean care poate ajuta sau care l-a văzut să sune la numărul oferit de autorități.

Italia. Un an de la dispariția Andreei: Campioana româncă a dispărut în condiții misterioase, după o petrecere

 

Româncă însărcinată în 8 luni, dispărută de mai bine de 14 săptămâni, în Germania

 

Căutările continuă la mai bine de trei luni după ce Alexandra, o româncă de 39 de ani, a dispărut din Nürnberg, Germania.

Alexandra, care era însărcinată în opt luni la momentul dispariției, a fost văzută pentru ultima dată vineri, 9 decembrie 2022, când și-a dus fiica adoptivă în vârstă de 2 ani la grădinița din Schwabach, potrivit publicației Bild. După aceea, nu a mai fost găsită. Partenerul ei de viață a raportat dispariția în aceeași zi.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că anchetatorii tratează cazul cu mare suspiciune, deoarece Alexandra a dispărut fără a lua cu ea niciun obiect personal, sugerând că poate fi vorba de un accident sau o crimă.

Alexandra a venit din România la Nürnberg în copilărie și și-a adoptat fiica împreună cu fostul ei soț. Potrivit unui vecin, cei doi au avut adesea certuri. Românca lucra ca manager al unei sucursale Postbank, dar era deja în concediu de maternitate din cauza sarcinii.

 

-----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel