Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Operațiune de AMPLOARE pentru găsirea lui Mihai, un muncitor român DISPĂRUT de 4 zile
WhatsApp
Un român în vârstă de 37 de ani este dat dispărut în Italia. De 4 zile nimeni nu mai știe nimic de el, iar autoritățile au demarat o amplă operațiune de căutare. 

Mihai Voicu, rezident la Matinella (provincia Salerno), este originar din comuna Tortoman, județul Constanța. Românul lucra ca muncitor în construcții. Duminică, 27 ianuarie, Mihai a plecat de acasă, lăsând în urma sa un bilet de adio, toate documentele de identitate, precum și telefonul mobil.

Potrivit anchetatorilor, Mihai trecea printr-o perioadă grea din punct de vedere emoțional, despărțindu-se recent de iubita sa. Acesta este și motivul pentru care a lăsat un bilet de adio.

Se pare că nu este prima dată când românul amenință că va recurge la acest gest.

Carabinierii din Agropoli au demarat o amplă operațiune de căutare, alături de trei detașamente de pompieri, precum și voluntari din cadrul Apărării Civile. Un elicopter a survolat întreaga zonă, iar căutările vor fi reluate joi, 31 ianuarie.

Oricine are informații care ar putea ajuta la găsirea lui Mihai, este rugat să se adreseze celui mai apropiat post de poliție.

(w670)

sursa foto: occhiodisalerno.it

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel