Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Momente teribile pentru 60 de pasageri români ai unui autocar, aproape de vama Albița
WhatsApp
Momente de groază pentru zeci de pasageri ai unui autocar aflat în apropierea vămii Albița din județul Vaslui. Din cauza temperaturilor deosebit de ridicate care au încins asfaltul, roțile vehiculului au luat foc.
Momente de groază pentru 60 de pasageri români ai unui autocar, aproape de vama Albița. FOTO: captură VremeaNoua.ro

Autocarul efectua o cursă Oradea-Chișinău. Incendiul a fost observat la timp, astfel că toate persoanele din interior au reușit să evacueze vehiculul la timp, potrivit Vremea Nouă.

 

Cum au găsit pompierii din Huși roțile autocarului din Vaslui

 

„Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la roțile unui autocar. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta la două dintre cauciucurile autocarului oprit în apropierea vămii Albița,” au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

„Până la sosirea pompierilor, toți cei 60 de călători se autoevacuaseră din mijlocul de transport. Incendiul a fost lichidat în cinci minute. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic. Autocarul efectua o cursă pe ruta Oradea–Chișinău,” au mai spus aceștia.

 

Autocar, accident mortal: Șase persoane, printre care și un copil, au murit

 

Șase persoane și-au pierdut viața și alte 25 au fost rănite după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat pe marginea unui drum din nord-vestul țării. Autocarul se deplasa dinspre orașul Edirne, situat în nord-vestul țării, spre Bodrum, un popular oraș-stațiune din sud-vest, când a părăsit carosabilul în districtul Lüleburgaz din Kırklareli. La fața locului au ajuns imediat ambulanțele și pompierii, pentru a scoate pasagerii din autocar.

Autoritățile turce au declarat că unul dintre morți este un copil, în timp ce o anchetă este în curs de desfășurare cu privire la cauza accidentului.

Acesta este al treilea accident mortal în trei zile în Turcia. Duminică și luni, două accidente în vestul și centrul țării au făcut zece victime.

Cele mai multe accidente din Turcia au loc vara, potrivit statisticilor oficiale. Iulie este o lună aglomerată, cu mai multe vehicule pe șosele, oamenii călătorind pentru vacanța de vară. În acest weekend, Turcia va marca Qurban Bayram (Eid al-Adha), o sărbătoare de nouă zile în care mii de persoane sunt așteptate să ia parte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel