Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Momente de panică pe un aeroport din Italia: Un român a căzut peste un agent de pază de la etajul doi
WhatsApp
Momente de panică pe aeroportul din Bari, Italia. Un român a sărit de la etajul doi și a căzut peste un agent de pază. Conaționalul fugea de polițiștii care l-au oprit după ce a intrat în zona de îmbarcare fără bilet de zbor.

Întâmplarea a avut loc în seara de marți, 9 mai. Un cetățean român, sosit în capitala Apuliei pe 8 mai, fără bilet de zbor, a încercat să se îmbarce într-un avion. După ce a fost oprit de poliție, a reușit să scape de agenți, urcând la etajul doi al aeroportului, iar apoi a sărit de pe balcon.

Un agent de pază, care se afla deja acolo în momentul căderii, a amortizat lovitura și a salvat viața conaționalului care a sărit. Medicul și asistenta Centrului de Sănătate Aeroport (PSA) au intervenit la fața locului cu ambulanța medicală. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Di Venere, dar a fost deja externat. Din fericire, paznicul este bine și nu a fost rănit.

Căsnicia a doi români din Italia s-a terminat după gratii: povestea de iubire a dus la un dosar penal

 

Șofer român, blocat cu mașina pe o plajă din Italia, între umbrele și șezlonguri

 

Un Volkswagen Golf gri, deținut de un român a ajuns viral pe internet după ce a fost parcat pe plajă, între șezlong și umbrelă, în Lignano Sabbiadoro, o stațiune renumită de pe litoral, între Veneto și Friuli din Italia.

Se pare că un român a „campat” cu mașina direct pe malul mării, în afara sezonului chiar... Dar un localnic care nu știa întreaga poveste a încercat să facă o glumă. Astfel, președintele Ligagest Manuel Rodeano a postat poza ​​pe rețelele de socializare cu multă „dedicație” față de autorul necunoscut al gestului.

„Dovada că mama idioților este întotdeauna însărcinată, chiar și în afara sezonului...”, a scris bărbatul care administrează plajele din Lignano

Italia. O clădire din interiorul unui parc istoric este ocupată ilegal de o familie de români. Cuplul refuză să plece orice ar fi

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG    

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8Nb   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel