Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moment emoționant la Euro 2021. Meci OPRIT în urmă cu scurt timp pentru a celebra REVENIREA la viață a lui Christian Eriksen
WhatsApp
Moment emoționant în meciul Danemarca-Belgia. În minutul 10 suporterii s-au ridicat în picioare, iar jucătorii belgieni au trimis mingea în afara terenului pentru a celebra revenirea la viața a lui Christian Eriksen. 

Minutul 10 a fost ales de jucători și suporteri pentru a opri meciul. Totul pentru a celebra revenirea la viața a lui Christian Eriksen, care în precedentul meci al Danemarcei a făcut un stop cardiac și a fost resuscitat mai multe minute pe teren.

Deși mingea se afla la Belgia, care era condusă în minutul 10, jucătorii au trimis mingea în afara terenului în aplauzele suporterilor care o cereau deja de câteva zeci de secunde. Atât jucătorii, cât și întreg stadionul a aplaudat la scenă deschisă, în picioare momentul solemn. Fanii danezi au afișat un banner imens cu numele lui Christian Eriksen. 

Timp de un minut, meciul a fost întrerupt și atât stafful celor două echipe, cât și arbitrii au aplaudat momentul.

Reamintim că fotbalistul danez Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren în meciul Danemarca-Finlanda, la finalul primei reprize, după ce a suferit un stop cardiac. A fost nevoie e intervenția paramedicilor care au reușit să-l readucă la viață cu ajutorul unui defibrilator. În acest moment, fotbalistul danez de 29 de ani se află în afara oricărui pericol. Acestuia îi va fi implantat un defibrilator, iar investigațiile privind posibilele sale probleme la inimă vor fi amănunțite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel