Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moment emoționant în avion: toți pasagerii cântă la unison pentru a ajuta un bărbat cu Alzheimer să se calmeze - VIDEO
WhatsApp
Să suferi de Alzheimer nu este ușor, nici pentru persoana care bolnavă, nici pentru toți membrii familiei și persoanele apropiate. 
Moment emoționant în avion - toți pasagerii cântă la unison pentru a ajuta un bărbat cu Alzheimer să se calmeze

Din cauza acestei tulburări, memoria și capacitatea de a gândi se pierd încet. De aceea, este foarte important să ai sprijinul maxim posibil pentru a putea avea o viata cât mai normala. Dovadă în acest sens a fost momentul emoționant într-o călătorie cu avionul. 

Totul a început în mijlocul zborului, când pasagerii așteptau să ajungă la destinație. Totul părea a fi o călătorie ca oricare alta până când soția s-a ridicat să meargă la baie. 

În acel moment, soțul ei, care suferă de Alzheimer, a avut o recidivă. Pentru o clipă a uitat complet unde era și ce făcea. Prin urmare, victimă a nervilor de a fi blocat în cabină, a început să caute ieșirea. 

 

„Cine ești? Știu perfect că n-ar trebui să fiu aici”

 

„Trebuie să fie o ușă undeva”, se poate auzi bărbatul într-un videoclip care are deja peste 15 milioane de vizualizări pe TikTok.

Și, deși restul călătorilor și personalul de la bord au încercat să-l ajute, bărbatul nu a putut să se liniștească. „Cine ești? Știu perfect că n-ar trebui să fiu aici, de ce te uiți așa la mine?”, a tot spus omul nervos când a văzut fețele pasagerilor.

Nu a fost nicio modalitate de a-l calma până când soția lui a apărut din nou cântând You are my Sunshine de Johnny Cash. Astfel, bărbatul a început să se calmeze. Văzând cum acțiunile femeii au avut efect, întregul zbor a început să cânte cu ea până când bărbatul a reușit în sfârșit să se așeze din nou.

 

@inzpirarte La mejor medicina de todas es el amor ❤️‍???? . . #motivacion #inspiracion #vuelo #alzheimer #enfermedad #avion ♬ sonido original - Inzpira

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel