Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moment amuzant în care o femeie îngrozită încearcă să scoată o veveriță din casa ei. Râzi cu lacrimi - VIDEO
WhatsApp
O femeie îngrozită din Massachusetts a ajuns virală pe internet după ce a încercat în mod hilar să scoată o veveriță blocată în fereastra casei sale.
Moment amuzant în care o femeie îngrozită încearcă să scoată o veveriță din casa ei. Râzi cu lacrimi - VIDEO / Foto: Unsplash

Ashley Caron, al cărei Tiktok este @getburly, a postat imaginile încercării sale pe platforma de socializare bazată pe video, împreună cu o descriere sarcastică: "This went well #traumatized", adică „A mers bine, #traumatizată” .

La începutul videoclipului, Caron le spune copiilor ei să iasă din cameră, cât timp veverița este încă pe fereastră și își exprimă cât de speriată este și o imploră pe veveriță: "Ascultă, hai să facem o înțelegere, iubito. O să te scot în siguranță". 

Apoi femeia mai trăncănește puțin, înainte de a adăuga: "Trebuie doar să mă descurc. O să deschid asta și tu o să fugi de aici și o să te întorci la viața ta fericită și capricioasă". 

„Te rog să nu mă muști, să nu faci vreo nebunie, să nu-mi dai vreo boală mie sau familiei mele”, spune Caron înainte de a deschide ușor fereastra, determinând veverița să se miște și pe ea să intre în panică.

Ea își strigă apoi copiii și le spune că dacă o aud țipând atunci 'totul este în regulă'. Copiii ei reacționează izbucnind în râs. 

 

 

@getburly This went well ???????????? #traumatized ♬ original sound - GetBurly

 

Mama, al cărei profil de Instagram menționează că suferă de tulburare de spectru autist (TSA), glisează fereastra de sus mai jos și observă cum veverița se târăște și ea în jos. 

Ea se sperie și se îndepărtează de fereastră după ce își dă seama că veverița s-a strecurat în interiorul ferestrei și a intrat în casă, în loc de cealaltă parte. 

„Nu, ai avut dreptate de prima dată”, spune Caron în timp ce arată cu degetul în sus. „Pe acolo! Nu, nu!!!'.

Câinele familiei vine apoi la fereastră și smulge veverița cu gura chiar în momentul în care aceasta sare în casă de la fereastră.

Cu toate acestea, Caron poate fi încă auzit strigând îngrozită 'nu!' în fundal. 

 

Întâmplarea filmată a strâns milioane de reacții din partea oamenilor din toată lumea

 

Videoclipul, care a fost distribuit pe TikTok în urmă cu aproximativ o săptămână, are peste 2,5 milioane de aprecieri și 26.000 de comentarii. 

„[Nu știu] la ce mă așteptam, dar NU a fost câinele”, se arată în cel mai apreciat comentariu de sub videoclipul lui Caron.

„Câinele ăla efectiv a spus că îți ia prea mult timp!!!”, a împărtășit un utilizator TikTok. 

„Dacă strig că totul este bine" totul continuă să nu fie bine”, a postat un alt utilizator TikTok, conform Daily Mail. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel