Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moarte suspectă a băiatului de 13 ani aflat în plasament. Nu este exclus ca Răzvan să fi jucat Balena Albastră sau Momo Challenge
WhatsApp
Moarte suspectă a băiatul de 13 ani care s-a sinucis într-un grajd din Vaslui. Copilul este posibil să se fi jucat "Momo Challenge" sau "Balena Albastră", jocuri în care provocarea supremă este sinuciderea.  

Răzvan, un băiețel în vârstă de numai 13 ani, a fost găsit spânzurat în grajdul familiei care-l avea în plasament. De atunci, apropiaţii aşteptă să afle care a fost motivul petru care băiatul şi-a pus capăt zilelor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat că poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind efectuate cercetări pentru ucidere din culpă.  

Apropiaţii familiei spun că Răzvan era iubit şi bine îngrijit şi nu avea niciun motiv de sinucidere. Se afla în plasament la această familie încă de la vârsta de 4 ani.   

Unul dintre fiii asistentului maternal nu exclude ca moartea băiatului să fi fost provocată de "Momo Challenge" sau "Balena albastră", un joc online pe care îl poţi câştiga doar dacă te sinucizi.

În ultimii ani, aceste jocuri în care provocarea supremă este sinuciderea, au făcut mai multe victime în rândul adolescenţilor.

Cum s-a întâmplat nenorocirea

 

Un copil în vârstă de 13 ani, aflat în plasament maternal la o familie din comuna Dodeşti, a fost găsit spânzurat, miercuri, în grajdul locuinţei, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. 

"Ambulanţa din Bârlad a intervenit în această după-amiază în localitatea Dodeşti pentru un băiat în vârstă de 13 ani victimă a unei posibile tentative de suicid prin spânzurare. Din nefericire, medicul din echipaj a declarat decesul acesteia deoarece semnele ireversibile ale morţii erau deja instalate. (...) Copilul plecase din casă de la ora 11.00 şi a fost găsit spânzurat în grajdul locuinţei în jurul orelor 15.00", a precizat dr. Daniel Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat, pentru AGERPRES, că poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind efectuate cercetări pentru ucidere din culpă.

Conform informaţiilor furnizate de autorităţi, copilul nu avea aparent niciun motiv pentru gestul său. Băiatul se afla în plasament la familia respectivă de la vârsta de 4 ani, era cunoscut ca un copil cuminte, care învăţa bine la şcoală şi era iubit de familie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel