Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moarte misterioasă a unui român într-o fermă din Spania. Poliția ia în calcul toate ipotezele
WhatsApp
Un român a fost găsit fără viață într-o fermă din Spania. Poliția investighează circumstanțele în care s-a petrecut tragedia și ia în calcul toate ipotezele. 
Poliști spanioli în acțiune (Sursa foto: Freepik)

Un bărbat de 38 de ani, de naționalitate română, a fost descoperit mort duminică, 13 octombrie 2024, la o fermă din Estepona, Spania. Conform publicației "El Espanol", acesta prezenta o tăietură profundă la gât, iar autoritățile spaniole investighează circumstanțele decesului.  

Potrivit sursei citate, Poliția Națională din Spania a confirmat că victima nu avea nicio legătură cu proprietatea în cauză. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de proprietarii fermei în jurul orei 13:00, care au alertat imediat autoritățile.

Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Málaga, unde a fost efectuată autopsia în cursul zilei de luni, 14 octombrie. Autoritățile vor stabili astfel cauzele exacte ale decesului, dar primele informații indică o moarte violentă.

Românul nu avea legături cu ferma din Estepona

 

Poliția spaniolă continuă ancheta și încearcă să clarifice motivele prezenței bărbatului român la ferma din Estepona. Până în prezent, nu au fost făcute arestări, dar autoritățile au declarat că „nu se exclude nicio ipoteză”.

Acest incident vine la doar câteva luni după o altă crimă care a zguduit comunitatea din Estepona. Pe 12 august, un bărbat de origine sârbă, Saša Momčilović, de 36 de ani, a fost împușcat mortal într-o casă din aceeași localitate, în timpul unei petreceri ilegale.

Victima avea documente false belgiene și era căutată de autoritățile din Serbia pentru alte infracțiuni.

Poliția investighează acum dacă există vreo legătură între cele două crime și încearcă să descopere de ce bărbatul român s-a aflat la ferma unde a fost găsit decedat. Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile nu au oferit, deocamdată, alte detalii, mai scrie sursa citată.

roman-spania-estepona

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

 

Citește mai departe

 

Românul care trimitea "pachete speciale" din Spania, cu firme de curierat, arestat preventiv 

 

Un bărbat din Alba a ajuns în arest preventiv după ce a fost acuzat de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de risc. Potrivit anchetatorilor, în anul 2023, acesta ar fi organizat transportul unui colet din Spania către România, utilizând serviciile unei companii de transport. În coletul respectiv, bine ascunse printre produse alimentare, au fost găsite două pachete vidate ce conțineau aproximativ 800 de grame de cannabis, cantitate destinată vânzării pe piața neagră.

Operațiunea a fost coordonată de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Alba Iulia, în colaborare cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Alba Iulia. Ancheta a scos la iveală faptul că între 26 noiembrie și 6 decembrie 2023, suspectul, în vârstă de 38 de ani, ar fi procurat și transportat drogurile din Spania, ascunzându-le în pachetul trimis prin firma de curierat.

Vezi aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel