Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Miting 10 august. Florina Andreică: Am emoții. Îmi este frică să nu se repete istoria din '89
WhatsApp
Florina Andreică practică o meserie într-o lume a bărbaților: este șofer de TIR. Ea spune că este dezgustată de mesajele transmise împotriva Diasporei, iar pentru mitingul din 10 august spune că se teme să nu se repete istoria din 1989. 
Protest Piața Victoriei

"Sunt născută și crescută în Maramureș, în prezent practic meseria de șofer de tir în Germania și mă mândresc cu asta. Nu stau prin parcări că să îmi agat clienți așa cum cred unii politicieni despre noi româncele, mă opresc în parcări doar că să îmi fac pauză. Nu sunt prostituată, nu am fost și nici nu voi fi niciodată! Nu mă vând și nu fur!" spune Florina.

Ea a explicat pentru stiridiaspora.ro de ce a ales această meserie. Ea spune că face doar curse interne în Germania, ceea ce este un foarte mare avantaj. 

La început a fost foarte greu pentru că erau multe guri rele, mulți cârcotași care îmi puneau repede etichetă : ești femeie și nu poți, apoi cu multă ambiție am reușit să învăț această meserie și am reușit să mă fac respectată în breaslă.
Precizez că nu fac comunitate cu tirul, fac doar curse iterne în Germania și ajung în fiecare zi acasă,deci nu sunt nevoită să dorm în parcări.

(w670)

Am pe parbriz tricolorul și crucea 

Am ales această meserie din mai multe motive și anume:

1.De când eram mică îmi plăcea tot ceea ce avea motor și îmi place foarte mult să conduc.
2. Îmi doream un loc de muncă mai bine plătit.
3.Din păcate noi românii nu avem o imagine foarte bună în Europa iar undeva în sufletul meu am vrut să schimb ,în măsura în care pot eu , imaginea noastră. Am vrut să le arăt străinilor că noi româncele suntem femei puternice și nu ne vindem prin parcări. De aceea am tot timpul pe parbriz la tir tricolorul și crucea. 

Despre mitingul PSD 

Ea se teme că în acest moment nu există o alternativă viabilă în fruntea Guvernului. 

"În legătură cu mitingul anti psd am am emoții, îmi este frică să nu se repete istoria în 89 ,să-i dăm jos oe ăștia și să punem alții mai hoți. Despre declarațiile vizavi de noi, românii de afară nici nu pot să spum nimic. Aș spune doar că sunt profund dezamăgită și revoltată în același timp," a mai spus Florina Andreică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel