Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Minoră româncă, bătută de două colege de liceu. "Au lovit-o cu pumnii și au tras-o de păr"
WhatsApp
Poliţiştii din Giurgiu au deschis dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe după apariţia pe reţelele de socializare a unui videoclip în care o minoră este agresată fizic de alte două fete.    
Italia. Minoră de 16 ani răpită și violată o noapte întreagă de un român. Poliția este pe urmele sale

Potrivit polițiștilor, faptele s-ar fi petrecut în zona unui liceu din municipiul Giurgiu, scrie Agerpres. "Ca urmare a apariţiei pe o reţea de socializare a unui videoclip, în care o fată este agresată fizic de către alte două fete, în zona unui liceu din municipiul Giurgiu, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Giurgiu - Compartimentul Poliţiei de Proximitate s-au sesizat din oficiu şi s-au deplasat la faţa locului.

Astfel, s-a constatat faptul că, în timp ce se afla pe strada Uzinei, din municipiul Giurgiu, o elevă în vârstă de 14 ani aflată în clasa a noua, ar fi fost lovită cu palmele şi pumnii, la nivelul feţei şi trasă de păr de către alte două fete, ambele cu vârste de 16 ani, eleve în clasa a X-a", se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de IPJ Giurgiu.

În urma agresiunii pe care a suferit-o, minora în cauză nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi nu a formulat plângere prealabilă, dar, în acest caz, poliţiştii giurgiuveni au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, scrie Agerpres.

 

Un elev a fost bătut în curtea școlii, de familia unui alt elev cu care avusese o altercație. Tânărul a ajuns la spital

 

Un caz asemănător a avut loc în urmă cu câteva zile, când un elev român, în vârstă de 17 ani, a fost bătut în curtea unui liceu din Drobeta-Turnu Severin de familia unui alt elev. Cei doi liceeni au avut anterior o altercație, scrie Mediafax. Potrivit IPJ Mehedinți, polițiștii au fost sesizați de un adolescent de 16 ani, elev la un liceu din Drobeta-Turnu Severin, cu privire la faptul că pe terenul de sport al școlii, un alt elev este agresat de mai multe persoane.

Astfel, în urma acestui apel, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că, în pauză, între doi elevi de 17 și 15 ani au existat discuții contradictorii, iar în final, elevul de 15 ani l-a agresat pe cel de 17 ani.

Tânărul agresat și-a sunat părinții și i-a anunțat despre incident. „La scurt timp în incinta liceului au pătruns membrii de familie ai acestuia: tatăl, un bărbat de 48 de ani, fratele, un tânăr de 14 ani, și mama, o femeie de 47 de ani. Cele trei persoane l-au agresat pe elevul de 15 ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a transmis Poliția Mehedinți.

Potrivit polițiștilor, cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cele trei persoane care l-au bătut pe adolescent, au fost reținute pentru 24 de ore, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel