Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul Turismului: "Nici la bulgari nu e perfect. Notă peste 8 pentru litoralul românesc" 
WhatsApp
După o îndelungă perioadă de absență, ministrul Turismului din România și-a făcut apariția în cadrul unui interviu televizat. Acesta spune că ar acorda litoralului românesc o notă peste 8 și este de părere că nici la bulgari nu este totul atât de frumos. 

Ministrul Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, spune că nota pe care o acordă litoralului românesc este „peste opt”.

„Nota, per ansamblu, ar trebui să fie peste opt. Dacă facem o comparație cu anul trecut, spre exemplu în trei stațiuni, la Constanța, Eforie Nord și la Mamaia, plajele lărgite nu puteau fi folosite, iar acum pot fi folosite. Pe de altă parte, anul acesta șase plaje au distincția Steagul albastru, distincție internațională. Sunt doar câteva dintre exemplele pe care le pot da”,  a declarat la Antena 3, ministrul Daniel Cadariu.

Cadariu: "Nici la bulgari nu e totul perfect"

 

„Nici la vecinii de la sud nu e totul perfect. Sunt situații și situații. O concluzie generală este că acolo unde administratorii au rămas cetățeni germani, serviciile oferite sunt în concordanță cu prețurile. Acolo unde au ajuns să fie proprietari alți cetățeni, de regulă din partea slavă, serviciile nu mai sunt corespunzătoare”, mai spune ministrul Turismului.

G Ad:

Cadariu a mai spus de asemenea, că România va reveni la celebra frunză ca logo pentru promovarea turismului românesc. Logo-ul a fost creat în mandatul de ministru al Elenei Udrea. Acesta spune că organizațiile din turism au fost de acord cu reînvierea frunzei, pentru care s-au cheltuit sume mari de bani. 

„Există brandul de țară. Acela este frunza. Încercăm să îl punem în funcțiune. Deja în consiliul de brand lucrăm pentru materialele pregătitoare și vom începe folosirea lui pe acel portal, romania.travel. Frunza este a noastră. Cei din industria turismul au decis ca acel logo să fie reprezentativ pentru brandul de țară," a mai spus Cadariu. 

Cu ce s-a mai remarcat ministrul Turismului până în acest moment: E împotriva ATV-urilor și motocicletelor în zonele turistice

 

Constantin Daniel Cadariu, a declarat în urmă cu o lună că este împotriva celor care practică enduro în zonele turistice deoarece motocicletele şi ATV-urile deranjează restul turiştilor cu gălăgia produsă de motoare.

"Este un fenomen şi eu zic că are un efect negativ asupra activităţii turistice şi am exemplul de la mine de acasă: este o nenorocire, tot ce înseamnă motoare în doi timpi care sunt zgomotoase şi care oferă posibilitatea de regulă tinerilor, dar nu numai, în ideea de a se distra într-un grup restrâns şi a deranja tot ce înseamnă activitate turistică într-o zonă întreagă. E un lucru care ţine în primul rând de autoritatea locală, că depinde ce reglementări locale are şi dacă permit sau nu aşa ceva. Nu mai zic dacă încurajez, şi pui la dispoziţii spaţii, închiriezi terenuri pentru cei care vor să facă investiţii în aşa ceva. E un punct de vedere strict personal, nu vreau să angajez ministerul, eu din punctul meu de vedere este un dezastru, un dezastru", a spus Constantin Daniel Cadariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Știri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
07 oct 2022, 15:16
DCMedical.ro
06 oct 2022, 22:54
DCBusiness.ro
07 oct 2022, 15:12
DefenseRomania.ro
30 sep 2022, 19:35
DCBusiness.ro
07 oct 2022, 15:12
DefenseRomania.ro
30 sep 2022, 19:35
DCNews.ro
07 oct 2022, 15:16
DCMedical.ro
06 oct 2022, 22:54
Spectacola.ro
07 oct 2022, 12:25
Spectacola.ro
07 oct 2022, 12:25
RadioDCNews.ro
07 oct 2022, 13:44
RadioDCNews.ro
07 oct 2022, 13:44
Astrosens.ro
04 oct 2022, 22:58
Astrosens.ro
04 oct 2022, 22:58