Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, se află la terapie intensivă, după ce ar fi suferit un atac de cord
WhatsApp
Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, ar fi suferit un atac de cord masiv și se află la terapie intensivă,  anunțat Leonid Nevzlin, fost coproprietar al companiei pentroliere Yukos, citând surse din cadrul FSB.
Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, se află la terapie intensivă, după ce ar fi suferit un atac de cord.

”Șoigu este în afara jocului, poate că va deveni invalid dacă supraviețuiește. A avut brusc un atac de cord masiv, este la terapie intensivă, conectat la aparate. Există zvonuri că un atac de cord nu ar fi putut avea loc din motive naturale” a spus Nevzlin pe Twitter, citat de Unian.

Totodată, Nevzlin a mai declarat că 20 de generali ai Ministerului Apărării rus au fost arestați pentru ”deturnarea fondurilor pentru pregătirea conducerii și populației ucrainene de întâlnirea solemnă a armatei eliberatorilor ruși”.

”Din 2014, aproximativ 10 miliarde de dolari, alocați de Putin pentru pregătirea unui blitzkrieg, au fost furate” a spus Nevzlin. Printre persoanele arestate se numără și Arkadi Dvorkovici, unul dintre asociații lui Dmitri Medvedev. Acesta s-ar afla în arest la domiciliu, scrie deschide.md

”Se așteaptă să depună mărturie împotriva colegilor și prietenilor săi. Surse din FSB spun că, dacă nu încheie o înțelegere cu ancheta, va fi transferat la centrul de arest preventiv Matroskaia Tișina sau Lefortovo” a spus Nevzlin.

Dvorkovici a părăsit postul de președinte al Skolkovo pe 18 martie și a decis să se concentreze pe dezvoltarea proiectelor educaționale. Observatorii au atribuit acest lucru lipsei de voință a oficialului de a sprijini războiul împotriva Ucrainei.

Informația prezentată de Nevzlin nu a fost confirmată oficial, iar autoritățile de la Moscova nu le-au comentat până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel