Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Microbuz cu pasageri, implicat într-un accident rutier în județul Constanța: patru victime duse la spital
WhatsApp
Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează, sâmbătă dimineaţa, 23 decembrie, că traficul este oprit temporar pe DN 22 Ovidiu - Mihai Viteazu, în zona localităţii Piatra, judeţul Constanţa.
Microbuz cu pasageri, implicat într-un accident rutier în județul Constanța, patru victime duse la spital

Potrivit sursei citate, un autoturism Audi şi un microbuz cu şapte pasageri au fost implicate într-o coliziune. În automobil se afla doar șoferița.

În urma accidentului, pasagerii din microbuz primesc îngrijiri medicale la faţa locului, urmând să se stabilească dacă este necesar transportul la spital, precizează Centrul Infotrafic.

În urma accidentului, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale: două victime au suferit traumatisme craniofaciale,  un bărbat - taumatism al membrelor superioare și inferioare, traumatism lombar, o femeie -   traumatism lombar și craniofacial.

"Toate cele patru victime au fost transportate la Spitalul Județean Constanța", transmite medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa.

La intervenție s-au deplasat și echipajele Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel