Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Microbuz, accident cumplit în Germania: S-a ciocnit frontal cu un BMW. Cinci tineri și-au pierdut viața pe loc
WhatsApp
Cinci persoane au murit într-un accident petrecut în noaptea de de vineri spre sâmbătă pe Ostring, în apropiere de Eggenstein-Leopoldshafen (Karlsruhe), Germania. Din motive încă necunoscute, o mașină a părăsit șoseaua și s-a ciocnit cu un microbuz. Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 29 de ani, au murit.
Sursa foto: 7aktuell.de/Kevin Lermer

Sâmbătă dimineață, la ora 0.53, un accident a avut loc în apropiere de Eggenstein-Leopoldshafen, pe Ostring, în apropiere de Buchenheimer Weg, provocând moartea a cinci persoane. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, victimele au vârste cuprinse între 24 și 29 de ani.

Un autoturism BMW s-a izbit frontal de un microbuz Mercedes Vito. Toți cei patru ocupanți ai BMW-ului (trei bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 24 și 29 de ani) au murit la fața locului.

Microbuz, accident cumplit în Germania

 

De asemenea, un pasager de 28 de ani din microbuz a murit în urma rănilor suferite. În total, în microbuz se aflau trei persoane.  Șoferul taxiului și un alt pasager au fost transportați la spital cu răni grave. Un purtător de cuvânt al comandamentului de poliție din Karlsruhe a declarat pentru BILD că nu se poate exclude un pericol pentru viață.

Potrivit primelor informații ale poliției, un șofer în vârstă de 25 de ani se deplasa dinspre Eggenstein spre Leopoldshafen și a pierdut controlul vehiculului. Din motive încă necunoscute, el a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu microbuzul, a continuat purtătorul de cuvânt.

S-a ciocnit frontal cu un BMW. Cinci tineri și-au pierdut viața pe loc

 

Încă nu este clar de ce BWM s-a izbit de Mercedes Vito. Probabil că drumurile alunecoase nu au fost cauza accidentului; accidentul de groază a avut loc pe o porțiune de drum drept. Mașina implicată în accident era un vehicul de mare putere. Un expert investighează în prezent cauzele. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, nu poate fi exclusă o viteză crescută. Nu se știe dacă alcoolul a fost implicat în accidentul de groază. Probabil că trupul șoferului va fi autopsiat, a precizat sediul poliției.

Grupul se deplasa spre o destinație necunoscută în districtul Karlsruhe, pe Ostring, la Eggenstein, în direcția Leopoldshafen.

Pagubele materiale se ridică la aproximativ 50.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel