Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mici cu muștar și muzică populară românească pe Wall Street. Zeci de mii de oameni așteptați la Romania Day on Broadway
WhatsApp
Timp de o zi, mâncărurile tradiționale românești vor ajunge pe Broadway, iar micii cu muștar vor fi în centrul atenției. Toate acestea la un festival românesc organizat în New York, la care participă zeci de mii de oameni.
Romania Day on Broadway se desfășoară pe 16 iunie

Pe 16 iunie, străzile din centrul New York-ului vor fi inundate de culorile, sunetele și aromele României, într-un festival ce promite să aducă la viață spiritul românesc în mijlocul metropolei americane. România Day on Broadway este o sărbătoare dedicată culturii și tradițiilor românești, oferind atât localnicilor cât și turiștilor ocazia de a descoperi bogăția culturală a României.

Potrivit organizatorilor, scena principală va găzdui artiști de renume din România, care vor interpreta o gamă variată de melodii, de la cele tradiționale la cele moderne. Publicul va avea ocazia să se bucure de sunetele muzicii românești aduse în inima New York-ului de interpreți talentați care vor aduce cu ei esența folclorului românesc și energia vibrantă a muzicii contemporane. 

Festivalul va fi animat de spectacole de dansuri populare, care vor purta spectatorii într-o călătorie prin regiunile pitorești ale României.

Pentru cei pasionați de artă și meșteșuguri, vor fi organizate expoziții de artizanat, cu obiecte lucrate manual. 

Cum un festival românesc nu ar fi complet fără deliciile culinare specifice, standurile cu mâncare vor oferi o varietate de bucate tradiționale, de la sarmale și mici, la cozonaci și plăcinte.

Romania Day on Broadway se desfășoară pe 16 iunie, pe Broadway, New York City.

Festivalul este promovat și de faimosul influencer Edsta, care a făcut un clip.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel