Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Metoda "Loverboy" face ravagii. ZECE fete obligate să se prostitueze în Italia, Spania, Belgia, Austria și Elveția
WhatsApp
Trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 38 de ani din Galați au fost reținuți după ce au racolat prin metoda "loverboy" zece tinere și le-au obligat să se prostitueze în mai multe țări din Europa. Bărbații au câștigat 80.000 de euro. 

Potrivit Poliției Galați, polițiștii au făcut marți 6 percheziții în orașele Galați și Târgu Bujor, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru proxenetism.

La percheziții a fost ridicată o mașină de lux, despre care există date că ar proveni din săvârșirea de infracțiuni. De asemenea, polițiștii au ridicat și 1.450 euro.

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 38 de ani din orașul Târgu Bujor, bănuiți de proxenetism, au fost reținuți.

„Din cercetări a reieșit că, din anul 2012 până în prezent, folosind metoda loverboy, aceștia ar fi racolat 10 tinere, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, pe care le-ar fi transportat în străinătate (Italia, Spania, Belgia, Austria, Elveția), unde, printr-un comportament agresiv, le-ar fi determinat să practice prostituția în beneficiul lor, prejudiciul creat fiind de aproximativ 80 000 de euro.

Cei trei au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă", anunță IPJ Galați, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel