Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mesajul jurnalistei jefuite la sediul PSD: "Singura care putea să treacă pe acolo era..."
WhatsApp
Mădălina Mihalache, una dintre cele două jurnaliste care au fost jefuite la sediul PSD a transmis un mesaj referitor la acest eveniment neplăcut. 

"Sunt jurnalist acreditat pe PSD de șapte ani, timp in care am fost de sute sau chiar mii de ori in sediul central. Sunt una dintre cele doua jurnaliste cărora, astăzi, le-au dispărut bani din portofel. Un fapt care nu s-a mai întâmplat niciodată și pe care nu-l vedeam vreodată subiect de presa. Gentile au fost in centrul de presa, acolo unde stau cameramanii, reporterii și băieții de la tehnic. Singura care mai putea sa treacă pe-acolo in cele doua ore care au trecut pana ne-am dat seama este femeia de serviciu, și ea angajata de vreo noua ani. O doamna care strânge mereu in urma noastră (unii dintre noi chiar nu suntem cei mai civilizati oameni). Vad o isterie pe Facebook și in presa care, de data asta, este total nejustificata. Și nu cred ca pot fi acuzata ca am menajat vreodată acest partid și ca nu mi-am făcut meseria cu imparțialitate, indiferent unde am lucrat. Cred ca și hate-ul, chiar și pe rețelele de socializare, trebuie argumentat si întemeiat, mai ales când e propagat de oameni de presa, foști și actuali politicieni și demnitari," este mesajul Mădălinei Mihalache.

Jurnalista a lucrat timp de mai mulți ani ca reporter politic la Realitatea TV, trecerea la Antena 3 realizându-se de câteva zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel