Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mercedes-Benz furat din Marea Britanie, reținut în vama Albița. Un șofer a rămas pieton
WhatsApp
Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Mercedes-Benz, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.
Mercedes-Benz furat din Marea Britanie, reținut în vama Albița. Un șofer a rămas pieton

În data de 19 iulie  a.c., în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetățean român, în vârstă de 43 de ani, care conducea un  autoturism marca Mercedes-Benz.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat  autoturismul în cauză din Marea Britanie, dintr-un parc auto, în sistem rate și că nu a reușit să achite valoarea integrală a autoturismului, fiind restant la plata ratelor. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 63.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel