Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Matei Vali Cătălina, găsită moartă într-un lac din capitală. Secretara-şefă a UMF ''Carol Davila'' nu se prezentase la muncă 
WhatsApp
Femeia dată dispărută miercuri în București a fost găsită decedată.

Tragedia a îndoliat comunitatea academică a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti: secretara-şefă a instituţiei, Matei Vali Cătălina, în vârstă de 43 de ani, a fost găsită fără suflare într-un lac din Capitală. Evenimentul a fost confirmat oficial de către Poliţia Capitalei, care a intervenit prompt după ce a fost sesizată dispariţia acesteia.

Totul a început miercuri, 18 septembrie 2024, când poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, au fost alertaţi cu privire la absenţa inexplicabilă a femeii.

Matei Vali Cătălina a fost dată dispărută și comunicatul poliției a fost transmis de mass-media

 

Matei Vali Cătălina plecase de la domiciliul său din Sectorul 2 în dimineaţa zilei de miercuri, însă nu a mai ajuns la locul de muncă. În urma acestui fapt, colegii şi familia au început să-şi facă griji și au decis să contacteze poliția, care a emis un apel public pentru a obține orice informaţii care ar fi putut ajuta la găsirea acesteia, însă, din păcate, căutările s-au finalizat în mod tragic.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit în cursul serii, în apele unui lac din Bucureşti. Echipele de poliţie, coordonate de Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, au intervenit la faţa locului și au confirmat decesul. 

Potrivit informaţiilor furnizate de DGPMB, poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri au preluat cazul pentru a desfăşura o anchetă amănunţită. Aceştia, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, investighează circumstanţele în care s-a produs această tragedie, pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului şi împrejurările evenimentului.

Primele informații arată că femeia s-ar fi sinucis. Polițiștii au preluat deja imagini de pe camerele de supraveghere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel