Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
MARIUS MANOLE: Sunt gata să fac GREVA FOAMEI. Ţara asta a ajuns o BOMBĂ cu ceas
WhatsApp
Actorul Marius Manole se declară pregătit pentru a intra în greva foamei, în semn de protest față de guvernarea PSD-ALDE. Marius Manole este cunoscut ca o voce puternică a străzii, el participând în ultimii doi ani la toate protestele de stradă.

Marius Manole spune că a ajuns să fie disperat și este pregătit pentru gesturi disperate.

"Disperat. Nu ştiu ce mai putem face. M-au adus în asemena hal, încât am spus că sunt gata să fac greva foamei. Te aduc la gesturi disperate ăştia. Am propus grevă generală şi grevă fiscală. Dar se pare că nu suntem suficient de hotărâţi pen­tru asta. Acum, ştii cum e, oamenii au copii, au familii, serviciu, rate la bancă, e greu să îi convingi să se sacrifice. Dar eu, unul, nu mai am nicio îngăduinţă faţă de cei care sunt la putere, pentru că am realizat că acest sistem a vrut să mă omoare. Pe 10 august, când am fost gazaţi în Pia­ţa Victoriei, am văzut moartea cu ochii. Şi atunci am înţeles că este un regim criminal. Uite că acum, ca să îşi apere corupţii, au dat drumul pe străzi la ucigaşi şi la violatori. Ţara asta a ajuns o bombă cu ceas, iar noi suntem sub asediul lor, al PSD-iştilor ca să le spun pe nume.(...)

Asta ne întreabă şi pe noi mulţi: "De ce ieşiţi în stradă? V-au mărit salariile. Ce vă mai trebuie? Ce vă lipseşte?". Şi adevărul este că nu ducem lipsuri materiale. Îmi este greu să le explic: "Domnule, problema nu e că nu mi-e mie bine, ci că nu îi este bine acestei ţări. E ceva mai presus de mine, de tine. E ţara asta care stă să moară. Dacă noi nu reacţionăm, ea moare. E vorba de responsabilitate. Într-un fel, noi, cei de azi, suntem răspunzători să nu lăsăm această ţară să moară, tocmai pentru că au fost oameni care au murit pentru ea în războaie, în închisori, că au existat mii de mame care şi-au pierdut fiii pe câmpurile de luptă sau la Re­vo­luţie. În ziua de 22 decembrie s-au citit numele celor care au murit în 1989 şi cei mai mulţi erau până în 30 de ani. Cum ar fi să mă duc eu la mama unui tânăr care a murit la Revoluţie şi să îi spun: "Mie mi-e bine, că mi-au mărit salariul".", a spsu Marius Manole într-un intreviu pentru Formula AS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel