Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marian Godină l-a desființat pe George Buhnici, care a criticat femeile de pe plajă: "Spre disprețul unui bețivan aflat la mare..."
WhatsApp
Marian Godină a lansat astăzi un atac la adresa lui George Buhnici, cel care a atras recent numeroase controverse după ce a criticat femeile de pe plajă pentru kilogramele în plus. 

Chiar dacă nu i-a scris direct numele și nu l-a menționat în vreun fel, aluzia pe care o face Marian Godină la adresa lui George Buhnici este evidentă. Cel din urmă spune că a văzut numeroase fete pe plajă cu vergeturi și le-a sfătuit să meargă la sală. Godină însă spune că acesta este doar disperețul unui "bețivan" care s-a dus la mare să se uite după formele femeilor. 

"Am scris de vreo două ori până acum despre aventurile mele ca proaspăt tată de fetiță, mi s-a părut amuzant de împărtășit cu voi stângăciile pe care le am în această nouă profesie, cea de tată. M-au amuzat foarte tare, ba chiar am râs, unele comentarii, majoritatea din partea altor tătici în care își povesteau peripețiile. Deși nu am dorit în mod intenționat să o distorsionez, povestea e puțin diferită de realitate. Ce am povestit eu p-aici se întâmplă în câteva zeci de minute pe zi.Dacă a fi mafiot înseamnă să nu schimbi scutece, să nu împingi la căruț, să nu-i faci băiță bebelușului, să nu-i dai biberon, atunci nu-s mafiot. Apropos, nici nu-mi doresc să fiu mafiot. Lăsându-mă pe mine la o parte și comentariile în care eram atât de lăudat pentru "eforturile" mele, vreau să vă spun că greul e dus de Georgiana, iar asta cred că e valabil în orice familie.Mama este baza, oricât de mult mi-aș dori eu să împart sarcinile în mod egal, ba chiar să mă ocup eu mai mult.Mama duce cele nouă luni de sarcină, ea adoarme cu dureri lângă soțul neputincios, ea este cea care trece prin greul nașterii. Tot ea este cea care pune câteva kilograme în plus, eventual niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare "pentru a se uita după țâțe și buci."Viața mamei se ramifică în două după naștere, iar tot timpul ei îi aparține copilului.Mamele merită toată aprecierea și respectul nostru, iar dacă vreodată le comentați mamelor voastre, să vă fie rușine, măgarilor care sunteți voi măgari! Valabil și pentru mine," a transmis Marian Godină.

George Buhnici, mesaj controversat de la un festival pe plajă

 

Iată și mesajul controversat care a atras comentariul polițistului marian Godină" 

"Am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!" a spus George Buhnici într-un interviu pentru Antena Stars. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel