Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Maria, tânăra studentă dată dispărută de familie de aproape două săptămâni, a fost găsită: „Nu mi s-a întâmplat absolut nimic rău”
WhatsApp
Maria, studenta care a fost găsită de autorități după aproape două săptămâni de la dispariția sa, a postat un mesaj pe Facebook. După zile întregi de căutări ale polițiștilor, tânăra de 20 de ani s-a întors la familia sa, teafără și nevătămată. 

Azi-noapte, după ce a fost găsită, tânăra a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde a mărturisit că este „complet teafără și nevătămată” și că nu i s-a întâmplat „absolut nimic rău” pe toată perioada dispariției sale. De asemenea, a ținut să mulțumească tuturor oamenilor pentru implicarea lor.

„Bună! Aș vrea să vă spun că sunt bine, m-am revăzut astăzi cu familia mea și nu mai sunt căutată de poliție. Nu mi s-a întâmplat absolut nimic rău, sunt complet teafără și nevătămată. Apreciez implicarea voastră în găsirea mea și mă bucur că există atâția oameni altruiști și plini de compasiune printre voi!”, a scris Maria pe pagina de Facebook. 

 

Tânăra ar fi fost recunoscută de un bărbat, în Republica Moldova

 

Maria a fost dată dispărută de familia sa pe data de 10 mai, relatează Observator. Fata a fost văzută ultima dată de mama sa, în dimineața zilei respective, spunând că urmează să se pregătească pentru a pleca la cursuri, la facultate. Însă nu a mai ajuns la universitate. Cu doar o zi înainte, a vorbit cu o mătușă, cu care avea o relație mai apropiată, fără să-i spună dacă intenționează să plece. I-ar fi spus, totuși, unei prietene, că va fi plecată pentru o perioadă, însă nu i-a dat și alte detalii. 

Potrivit sursei citate, tot în aceeași zi, fata ar fi ajuns în Bucureși, acolo unde și-ar fi vândut telefonul și laptopul și ar fi plecat apoi spre Republica Moldova. Tânăra ar fi fost recunoscută de un cetăţean din Republica Moldova care a văzut o știre legată de dispariția ei și, fără vreo ezitare, a pus mâna pe telefon și a sunat la poliție. Ieri seară, după ce au aflat că fiica lor este în viață, părinții ar fi mers în Republica Moldova pentru a o lua acasă. Fata ar suferi de de ADHD, boala deficitului de atenţie şi hiperactivităţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel