Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marele fotbalist Robert Pires: "A fost o onoare să-l întâlnesc pe Gheorghe Hagi" 
WhatsApp
Fostul fotbalist Robert Pires, campion mondial şi european cu selecţionata Franţei, a declarat, joi seara, după ce a jucat pentru selecţionata FIFPRO Europe în meciul caritabil cu România All Stars, că a fost o onoare să îl întâlnească din nou pe Gheorghe Hagi.

"A fost o onoare să îl întâlnesc pe Gheorghe Hagi, nu este pentru prima oară, dar de fiecare dată este o plăcere. El este un ambasador al României, un exemplu pentru toată lumea. A fost un mare jucător", a afirmat Pires.

Fostul internaţional francez a apreciat intensitatea cu care s-a jucat meciul caritabil, chiar dacă a fost aproape de o accidentare la o intrare dură a lui Petre Marin pentru care acesta din urmă a şi primit cartonaşul roşu.

"A fost un meci cu o intensitate bună, echipa României a fost foarte bună, am văzut jucători talentaţi. A fost un eveniment frumos şi mă bucur că am putut să particip. Este neobişnuit un cartonaş roşu la un meci caritabil. Intrarea a fost ca la orice meci din Premier League. Acolo sunt astfel de intrări chiar şi la antrenamente, aşa că sunt obişnuit. Ăsta este fotbalul, un sport de contact, un sport de luptă. Arbitrul a arătat cartonaşul roşu pentru acel fault, însă eu cred că a greşit, pentru că până la urmă a fost un meci caritabil pentru Fundaţia 'Mihai Neşu'. Mie mi-a plăcut că meciul a fost unul intens", a explicat Pires.

Pires, dublu campion cu Arsenal



Dublu campion al Angliei cu Arsenal, în 2002 şi 2004, Robert Pires speră ca fosta sa echipă să reuşească să câştige titlul şi în acest sezon.

"Sper şi îmi doresc să câştige titlul Arsenal. Dacă facem o analiză, Arsenal merită să câştige titlul în Anglia, dar fotbalul nu este întotdeauna corect. În fotbal trebuie să lupţi până în ultima clipă. Acum urmează ultimele patru meciuri, patru finale şi nu ştim încă ce se va întâmpla. Însă Arsenal are şanse bune să ridice trofeul. Eu sunt prima oară la Bucureşti şi mă bucur că Arsenal are fani şi aici, i-am văzut astăzi în tribună", a precizat campionul mondial şi european.

România All Stars a învins, joi seara, cu scorul de 3-2 (2-1) selecţionata FIFPRO Europe într-un meci caritabil de fotbal desfăşurat pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală în cadrul Galei ''Mihai Neşu''.

În partida la care au asistat aproximativ 3.500 de spectatori, golurile selecţionatei România All Stars, condusă de pe bancă de antrenorul Gheorghe Hagi, au fost înscrise de Florin Cernat (minutele 9 şi 11) şi Florin Cernat (minutul 60 - penalty), în timp ce pentru FIFPRO Europe au înscris Marios Christodoulou (minutul 33) şi Gigel Bucur (minutul 66).

Partida caritabilă a fost organizată de Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN) în beneficiul Fundaţiei Mihai Neşu. Evenimentul intitulat Gala Mihai Neşu a avut ca scop strângerea de fonduri pentru finalizarea complexului de recuperare neuromotorie Sfântul Nectarie din Oradea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel