Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Un muncitor ROMÂN a MURIT chiar în ziua în care fetița lui împlinea 12 ani. Se întorcea de la serviciu și urma să o sune
WhatsApp
Vali a murit la Londra chiar în ziua în care fetiţa lui sărbătorea 12 ani, la Buzău. Românul abia plecase de la muncă şi abia aştepta să ajungă acasă, să-şi sune copila în ţară.

Valentin Sâmbiteanu, un român care lucra la o croitorie din Londra, a murit într-un groaznic accident de circulație. În ziua de 20 octombrie, Valentin postase un mesaj pentru fiica sa, Izabela, care tocmai împlinea 12 ani și rămăsese în România. Urma să o sune, pentru a-i spune „La mulți ani!”, dar nu a mai apucat.

Joi seară, bărbatul în vârstă de 35 de ani se întorcea de la serviciu pe o șosea circulată de la periferia Londrei. La un moment dat, un autoturism la volanul căruia se afla o șoferiță a ieșit de pe un drum secundar și, în loc să acorde prioritate motocicletei, a lovit-o în plin.

Impactul a fost extrem de violent. Valentin a fost aruncat câțiva metri prin aer, impactul cu solul fiindu-i fatal. Bărbatul s-a stins în câteva minute, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

 

„La mulți ani și multă sănătate prințesa mea” 

 

Valentin plecase din România în urmă cu patru ani pentru a găsi de lucru în Londra, după ce divorţase. Aici s-a angajat la o croitorie. Vorbea cu fetița sa des la telefon și posta mesaje pe Facebook de fiecare dată când aceasta mai sărbătorea un an din viață.

Așa s-a întâmplat și pe 10 octombrie anul acesta, când a postat o fotografie cu el şi fiica lui şi mesajul: „La mulți ani și multă sănătate prințesa mea sa ai parte de tot ce îți dorești în viata”, iar rudele și prietenii i-au urat micuţei La mulți ani!. Urma ca, după ce ieșea de la serviciu, să o sune.

„Joi seara a terminat munca și a plecat spre casă cu gândul să o sune pe fetița lui, care împlinea 12 ani”, a povestit Ștefan Papuc, vărul lui Vali, care a şi iniţiat o strângere de fonduri pentru repatrierea trupului românului, potrivit Observator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel